Sincan

Sincan Belediyesi'nden iç ısıtan hizmet! Sincan Belediyesi'nden iç ısıtan hizmet! Sincan Belediyesi, soğuk kış günlerinde iç ısıtan bir hizmete başladı. Bölgede bulunan 5 farklı noktada çorba dağıtılmaya başlandı.
Sincan Belediyesi'nden Matematik Müzesi'yle doyasıya matematik deneyimi! Sincan Belediyesi'nden Matematik Müzesi'yle doyasıya matematik deneyimi! Sincan Belediyesi tarafından yapılan Matematik Müzesi, ziyaretçilerine matematik sevgisini aşılarken eğlendirirken de öğretiyor.
Ankara Sincan'da bir şahıs eski eşini silahla ağır yaraladı! Ankara Sincan'da bir şahıs eski eşini silahla ağır yaraladı! Ankara'nın Sincan ilçesinde bir şahıs eski eşini silahla başından vurarak ağır yaraladı. Kadın tedavi için hastaneye kaldırıldı.
Sincan Mahalle Konakları'yla Sincanlılara ev rahatlığı! Sincan Mahalle Konakları'yle Sincanlılara ev rahatlığı! Sincan Belediyesi'nin sunduğu Mahalle Konakları'yla Sincanlılara güvenli ve huzurlu vakit geçirme ortamları sunuluyor, vatandaşlar çaylarını içip doyasıya sohbet ediyor.
Sincan'da Türk müziği mirasına sahip çıkılıyor! Sincan'da Türk müziği mirasına sahip çıkılıyor! Sinan Belediyesi, kültürel etkinliklerine aralıksız devam ediyor. Bu kapsamda belediye, kurduğu müzik akademisiyle Türk müziği mirasına da sahip çıkıyor.
Sincan Belediyesi'nden Adıyaman'a büyük destek! Sincan Belediyesi'nden Adıyaman'a büyük destek! Kahramanmaraş merkezli 6 Şubat depremlerinde büyük hasar gören Adıyaman'a ilk günden beri desteğini sürdüren Sincan Belediyesi, bu kez de Adıyamanlı çocukların yüzünü güldürdü.
Ankara Sincan Organize Sanayi Bölgesi'ndeki fabrikada yangın çıktı Ankara Sincan Organize Sanayi Bölgesi'ndeki fabrikada yangın çıktı Ankara'da meydana gelen asayiş olayları vatandaşların gündeminde yer alıyor. Son olarak Sincan'da yaşanan fabrika yangını yürekleri ağızlara getirdi.
Sincan Belediye Başkanı Murat Ercan öğrencilerle bir araya geldi Sincan Belediye Başkanı Murat Ercan öğrencilerle bir araya geldi Sincan Belediye Başkanı Murat Ercan, ilçedeki ziyaretlerine devam ediyor. Başkan Ercan'ın ziyaretleri devam ederken haftanın son iş gününde öğrencilerle bir araya gelen Başkan Ercan, önemli mesajlar da verdi.
Sincan Belediyesi'nden Dünya Engelliler Günü etkinliği Sincan Belediyesi'nden Dünya Engelliler Günü etkinliği Sincan Otizm Gündüz Bakım Rehabilitasyon ve Aile Danışma Merkezi, 3 Aralık Dünya Engelliler Günü kapsamında etkinlik düzenledi. Bu çerçevede engelli bireyler doyasıya eğlendikleri bir gün geçirdi.
Sincan'da minikler hem eğleniyor hem de öğreniyor! Sincan'da minikler hem eğleniyor hem de öğreniyor! Sincan Belediyesi tarafından yapılan Bebek Kütüphanesi, Sincanlı minikleri çeşit çeşit etkinlikleriyle hem eğlendiriyor hem de öğretiyor.
Sincan Belediyesi ilkokul öğrencilerine ücretsiz İngilizce kursu veriyor Sincan Belediyesi ilkokul öğrencilerine ücretsiz İngilizce kursu veriyor Sincan Belediyesi ilçedeki öğrenciler için çeşitli projeler yürütüyor. Gelişme çağındaki çocukların eğitimlerine katkı sunmaya devam eden Sincan Belediyesi, ilkokul öğrencileri için ücretsiz İngilizce kursu verdiğini duyurdu.
Ankara’da örnek belediyecilik! Sincan Belediyesi’nden yaşlılara yardım eli Ankara’da örnek belediyecilik! Sincan Belediyesi’nden yaşlılara yardım eli Ankara’da sosyal belediyecilik anlayışıyla çalışan, örnek belediyelerden biri olan Sincan Belediyesi, yardım elini yaşlılara uzattı.