Sincan

Ankara Sincan'da bir bekçi eşini öldürüp intihar etti! Ankara Sincan'da bir bekçi eşini öldürüp intihar etti! Ankara'nın Sincan ilçesinde bir bekçi önce eşini öldürdü, ardından da aynı silahla kendini öldürerek intihar etti.
Sincan Belediyespor U-15 şampiyon oldu! Sincan Belediyespor U-15 şampiyon oldu! Ankara'da, Sincan Belediyespor U-15 Takımı, tarih yazıyor. İlçesine şampiyonluk kupasını kazandıran takım, Türkiye şampiyonasına gidiyor.
Sincan Belediyesi'nden Atatürk'ün Ankara'ya gelişinin yıl dönümü programı! Sincan Belediyesi'nden Atatürk'ün Ankara'ya gelişinin yıl dönümü programı! Sincan Belediyesi, Gazi Mustafa Kemal Atatürk'ün Ankara'ya gelişinin 104'üncü yıl dönümü nedeniyle bir program düzenledi. Programa Kaymakam Levent Kılıç da katıldı.
Sincan'ın projeleri Cumhurbaşkanı Erdoğan'a anlatıldı Sincan'ın projeleri Cumhurbaşkanı Erdoğan'a anlatıldı Sincan Belediye Başkanı Murat Ercan, Sincan'ın projelerini Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'a anlattı.
Sincan Belediye Başkanı Ercan Gazze direnişinin yanında yer aldı! Sincan Belediye Başkanı Ercan Gazze direnişinin yanında yer aldı! Sincan Belediye Başkanı Murat Ercan, pazar günü Ankara'da gerçekleşen Filistin Yürüyüşü ve Mitingine katıldı. Başkan Ercan Filistin Mitinginde ön saflarda yer alırken Gazze halkının yanında olduğunun da altını çizdi.
Sincan'da hobi ve meslek edindirme kursları dolup taştı! Sincan'da hobi ve meslek edindirme kursları dolup taştı! Sincan Belediyesi tarafından Sincanlıların hizmetine açılan hobi ve meslek edindirme kursları dolup taşıyor! Kurslar ise vatandaştan tam not alıyor.
Ankara'da düzenlenecek Büyük Gazze Yürüyüşü ve Mitingine Sincan Belediyesi'nden davet! Ankara'da düzenlenecek Büyük Gazze Yürüyüşü ve Mitingine Sincan Belediyesi'nden davet! Hamas ile İsrail arasındaki gerilimin tırmanması ve İsrail'in Filistinli sivillere yönelik saldırılarının dozunu artırması ile birlikte dünya ülkelerinin tepkisini çekti. Gazzeli siviller için ses yükselten ülkeler arasında yer alan Türkiye'de çeşitli mitinglere ev sahipliği yapıyor. Ankara'da düzenlenecek olan Büyük Gazze Yürüyüşü ve Mitingine de Sincan Belediyesi'nden davet geldi.
Ankara Sincan'da camiden çıkan yaşlı adama otomobil çarptı! Ankara Sincan'da camiden çıkan yaşlı adama otomobil çarptı! Ülkemizde trafik kazaları meydana gelmeye devam ediyor. Son olarak Ankara'nın Sincan ilçesinde camiden çıkıp caddeden karşıya geçmeye çalışan yaşlı adama otomobil çarptığı bildirildi.
Sincan Belediye Başkanı Ercan ders çalışan gençleri yalnız bırakmıyor! Sincan Belediye Başkanı Ercan ders çalışan gençleri yalnız bırakmıyor! Sincan'da, öğrencilerin ders çalışmak için en çok tercih ettiği yerlerden olan Millet Kıraathaneri'nde, Sincan Belediye Başkanı Murat Ercan gençleri ziyaret etti.
Sincan Belediyesi Mevlana Kapalı Spor Salonu ve Kompleksi’nin inşaatının tamamlandığını duyurdu! Sincan Belediyesi Mevlana Kapalı Spor Salonu ve Kompleksi’nin inşaatının tamamlandığını duyurdu! Sincan Belediyesi, ilçedeki yatırımlarına hız kesmeden devam ediyor. Sincan Belediyesi tarafından yapımına başlanılan Mevlana Kapalı Spor Salonu ve Kompleksi’nin inşaatı tamamlandı. Belediye spor kompleksi hakkında açıklama yaptı.
Sincan Belediyesi, 10'uncu Millet Kıraathanesini açtı! Sincan Belediyesi, 10'uncu Millet Kıraathanesini açtı! Millet Kıraathaneleriyle ünlü Ankara'nın Sincan ilçesinde 10'uncu Millet Kıraathanesi açılıyor. Müjdeli haberi Sincan Belediye Başkanı Murat Ercan duyurdu.
Sincan Belediyesi ilçedeki ortaokullarda LGS deneme sınavı düzenledi! Sincan Belediyesi ilçedeki ortaokullarda LGS deneme sınavı düzenledi! Sincan Belediyesi ilçedeki tüm ortaokullarda LGS deneme sınavı yaptı. İlçede eş zamanlı gerçekleştirilen sınavla öğrenciler kendilerini ölçme ve eksiklerini giderme fırsatı buldu.