Sincan

Sincan Belediye Başkanı Murat Ercan ilçe gençleri ile bir araya geldi Sincan Belediye Başkanı Murat Ercan ilçe gençleri ile bir araya geldi Ankara Sincan Belediye Başkanı Murat Ercan ilçede ikamet eden gençler ile bir çok noktada bir araya gelmeye devam ediyor. Gençlerin taleplerini dinleyen Başkan Ercan onlara istedikleri çözümleri bulmak için çalıştıklarını ifade ediyor.
Sincan Belediye Başkanı Murat Ercan'dan ilçe için önemli ziyaret! Sincan Belediye Başkanı Murat Ercan'dan ilçe için önemli ziyaret! Sincan Belediye Başkanı Murat Ercan ilçe geneline yapılacak çalışmalar ile ilgili görüşmelerine bir yenisini daha ekledi. Başkan Ercan ilçeye yapılacak çevre planlamaları ile ilgili çalışmalar sürdürdüğünü açıkladı.
Yarıyıl tatili heyecanı Sincan'da yaşanıyor! Yarıyıl tatili heyecanı Sincan'da yaşanıyor! Ankara'da Sincan Belediyesi, öğrencilerin yarıyıl tatilini doyasıya yaşayabilmesi için ilçede çocuklara yönelik çeşit çeşit animasyon filmlerini gösterime sunacak.
Ankara Sincan'da trafik kazası: 1 Ölü Ankara Sincan'da trafik kazası: 1 Ölü Ankara'nın Sincan ilçesinde meydana gelen kazada 1 kişinin hayatını kaybettiği, 1 kişinin de yaralandığı açıklandı.
Sincan Belediye Başkanı Murat Ercan belediye çalışanlarını ziyaret etti Sincan Belediye Başkanı Murat Ercan belediye çalışanlarını ziyaret etti Sincan Belediye Başkanı Murat Ercan'ın 31 Mart 2024 yerel seçimleri öncesinde bir kez daha Sincan için aday gösterilmesinden sonra devam eden görüşme trafiği yoğunlaştı. Ercan'ın hem kendi ziyaret ettiği hem de kendisine ziyarete gelen isim sayısı artmaya devam ediyor.
Sincan'da Menderes Hanımlar Konağı'na yoğun ilgi! Sincan'da Menderes Hanımlar Konağı'na yoğun ilgi! Geçtiğimiz günlerde, Sincan Belediye Başkanı Murat Ercan'ın da katılımıyla açılışını gerçekleştiren Menderes Hanımlar Konağı, Sincanlı kadınların yoğun ilgisini almaya devam ediyor.
AK Parti Sincan Belediye Başkan adayı Ercan'dan ilk açıklama! Söz veriyoruz AK Parti Sincan Belediye Başkan adayı Ercan'dan ilk açıklama! Söz veriyoruz Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Ankara'da gerçekleşen AK Parti Ankara ilçe belediye başkan adayı tanıtım toplantısında merak edilen isimleri tek tek açıkladı. AK Parti'nin Sincan Belediye Başkan adayının Murat Ercan olduğu açıklanırken hali hazırda belediye başkanlığı görevini yürüten Ercan'dan da ilk açıklama geldi.
Sincan Belediyesinden ihtiyaç sahibi ailelerin yanındayız mesajı Sincan Belediyesinden İhtiyaç sahibi ailelerin yanındayız mesajı Sincan ilçesinde zor durumdaki ilçe sakinlerini bulup onlara yardım etme çalışmaları devam ediyor. Bu bağlamda Belediye Başkanı Murat Ercan'dan bir paylaşım geldi.
Sincan Belediyesi ekipleri balık denetimi yaptı Sincan Belediyesi ekipleri balık denetimi yaptı Sincan Belediyesine bağlı zabıta ekipleri semt pazarlarını gezerek satılan balıklar ile ilgili denetimlerde bulunuyor.
Sincan'da özel gereksinimli bireyler unutulmadı! Eğitici kurslara yoğun ilgi Sincan'da özel gereksinimli bireyler unutulmadı! Eğitici kurslara yoğun ilgi Ankara'da Sincan Belediyesi, ilçede yaşayan özel gereksinimli vatandaşları unutmadı. Belediyenin özel gereksinimli bireylere yönelik açtığı kurslar yoğun ilgi aldı.
Sincan Belediyesi'nden Sincan Park ve Arasta Sincan Paylaşımı Sincan Belediyesi'nden Sincan Park ve Arasta Sincan Paylaşımı Sincan Belediyesi devam eden Sincan Park ve Arasta Sincan ile ilgili sosyal medya hesabından bir paylaşımda bulundu.
Sincan Belediye Başkanı Ercan ilçedeki öğrencilerin karne sevincini paylaştı! Sincan Belediye Başkanı Ercan ilçedeki öğrencilerin karne sevincini paylaştı! 2023 - 2024 Eğitim Öğretim yılının birinci dönemi bugün sona erdi. Sincan Belediye Başkanı Murat Ercan, Milli Eğitim Bakanı Yusuf Tekin ile birlikte karne gününde öğrencilerin sevincine ortak oldu. Karne heyecanı yaşayan öğrenciler ise tatil için heyecanlı olduklarını dile getirdi.