Sincan

Sincan Belediye Başkanı Murat Ercan Atatürk Mahallesinde ziyaretlerde bulundu Sincan Belediye Başkanı Murat Ercan Atatürk Mahallesinde ziyaretlerde bulundu Sincan Belediye Başkanı Murat Ercan bugün ilçenin Atatürk mahallesine gitti. Bir dizi ziyaretlerde bulunan Başkan Ercan yeniden yapılan Vatan Taksi Durağının açılışını gerçekleştirildi.
Sincan Belediye Başkanı Murat Ercan Yozgatlılar ile buluştu Sincan Belediye Başkanı Murat Ercan Yozgatlılar ile buluştu Sincan Belediye Başkanı Murat Ercan, Yozgatlılar Derneği tarafından düzenlenen etkinliğe katıldı. Düzenlenen etkinlikte kendisine Arabaşı Çorbası ikram edilen Ercan sosyal medya hesabından teşekkürlerini iletti.
Ankara Sincan'da 2 kurye sipariş ücretlerini alarak kaçtı! Ankara Sincan'da 2 kurye sipariş ücretlerini alarak kaçtı! Ankara'nın Sincan ilçesinde bir dönercide çalışan 2 kuryenin sipariş ücretlerini alarak kayıplara karıştığı öğrenildi. İş yeri sahibi olay ile ilgili soruşturma başlattı.
Sincan Belediye Başkanı Murat Ercan aile kavramının önemine dikkat çekti Sincan Belediye Başkanı Murat Ercan aile kavramının önemine dikkat çekti Sincan Belediye Başkanı Murat Ercan beraberindeki heyet ile birlikte ilçe kadınları ile bir araya geldi. Yapılan etkinlikte konuşan Başkan Ercan ailenin toplumun temelini oluşturan ailenin önemine vurgu yaptı. Başkan Murat Ercan ziyaretin ardından gün boyu farklı noktalarda vatandaşlar ile bir araya geldi.
Sincan Belediyesi tarafından Törekent'te yenilenen taksi durağı hizmete açıldı Sincan Belediyesi tarafından Törekent'te yenilenen taksi durağı hizmete açıldı Sincan Belediye Başkanı Murat Ercan ilçede esnaflar ve mahalle muhtarlarına yönelik ziyaretleri kapsamında Törekent mahallesine gitti. Başkan Ercan Törekent'te yeni taksi durağının açılışına katıldı.
Sincan Belediyesi'nden Gençlerle Spor Sohbetleri programı! Sincan Belediyesi'nden Gençlerle Spor Sohbetleri programı! Sincan Belediyesi, ilçedeki gençlerle gerçekleştirdiği 'Gençlerle Spor Sohbetleri' programı ile spor ve sporcuya yönelik çalışmalarına tüm hızıyla devam ediyor.
Sincan Belediye Başkanı Ercan semt pazarında esnaf ve vatandaşla bir araya geldi! Sincan Belediye Başkanı Ercan semt pazarında esnaf ve vatandaşla bir araya geldi! Başkent Ankara'da ilçe belediye başkanlarının çeşitli ziyaretleri devam ediyor. Sincan Belediye Başkanı Murat Ercan'da saha çalışmalarına devam ederken bu kez ilçedeki semt pazarında esnaf ve vatandaşla bir araya geldi.
Sincan Belediyesi'nden vatandaşa uyarı! Dolandırıcılara aman dikkat Sincan Belediyesi'nden vatandaşa uyarı! Dolandırıcılara aman dikkat Sincan Belediyesi, ilçe sakinlerine uyarıda bulundu. Belediyenin resmi sosyal medya hesabı üzerinden yapılan paylaşımla, dolandırıcılar konusunda ilçe vatandaşları bilgilendirildi.
Sincan Belediye Başkanı Murat Ercan Fatih Mahallesi sakinlerini ziyaret etti Sincan Belediye Başkanı Murat Ercan Fatih Mahallesi sakinlerini ziyaret etti Sincan Belediye Başkanı Murat Ercan'ın mahalle ziyaretleri kapsamında son durağı Fatih mahallesi oldu. Sincan'ın eski ve önemli mahallelerinden Fatih'e yapılan ziyaret ile ilgili görüntüleri Başkan Ercan kişisel hesabından paylaştı.
Sincan Belediye Başkanı Murat Ercan Tandoğan mahallesini ziyaret etti Sincan Belediye Başkanı Murat Ercan Tandoğan mahallesini ziyaret etti Sincan Belediye Başkanı Murat Ercan Sincan ilçesinde yer alan Tandoğan mahallesini ziyaret etti. Başkan Ercan ziyaretleri kapsamında esnaf ve vatandaşlar ile yanından ilgilendi.
Sincan Belediyesi tarafından Kadın Kadına Aile Sohbetleri programı düzenlendi Sincan Belediyesi tarafından Kadın Kadına Aile Sohbetleri programı düzenlendi Sincan Belediyesi tarafından toplumu yakından ilgilendiren konular ile ilgili alanında uzman kişiler ile yapılan söyleşilere bir yenisi daha eklendi. Lale Konferans Salonunda düzenlenen Kadın Kadına Aile Sohbetleri programına ilgi büyük oldu.
Sincan Belediye Başkanı Murat Ercan İstasyon mahallesi sakinleri ile bir araya geldi Sincan Belediye Başkanı Murat Ercan İstasyon mahallesi sakinleri ile bir araya geldi Sincan Belediye Başkanı Murat Ercan'ın ilçe genelinde yaptığı mahalle ziyaretleri hız kesmeden devam ediyor. Yapılan ziyaretler kapsamında Başkan Ercan'ın sıradaki durağı İstasyon mahallesi oldu.