Sincan

Sincan Belediyesi, sokak hayvanlarının beslenme ve barınak ihtiyaçlarını karşılamaya devam ediyor! Sincan Belediyesi, sokak hayvanlarının beslenme ve barınak ihtiyaçlarını karşılamaya devam ediyor! Ankara'da yaşayan sokak hayvanlarının bakımı ve beslenmesine destek olması amacı ile Sincan Belediyesi tarafından daha önce olduğu gibi şimdi de bakımına devam edildiği ifade edildi.
Sincan Belediye Başkanı Murat Ercan projelerini tanıtacağı toplantıya vatandaşları davet etti Sincan Belediye Başkanı Murat Ercan projelerini tanıtacağı toplantıya vatandaşları davet etti Türkiye son dönemin en yoğun seçim dönemlerinden birisini yaşarken son günlerde adaylardan peş peşe toplantı haberleri geliyor. Ankara'da bu yoğunluğun en çok olduğu yerlerden birisi olarak göze çarpıyor. Son olarak Sincan Belediye Başkanı Murat Ercan seçilmesi takdirde neler yapacağını anlatacağı toplantının tarihini paylaştı.
Sincan Belediye Başkanı Murat Ercan Hanımeli Konağı'nda çocuklar ile buluştu Sincan Belediye Başkanı Murat Ercan Hanımeli Konağı'nda çocuklar ile buluştu Ankara'nın Sincan ilçesinde çocuklar için neşeli bir etkinlik gerçekleştirildi. Söz konusu etkinlikte Sincan Belediye Başkanı Murat Ercan'da yer aldı.
Sincan Belediye Başkanı Ercan Menderes Mahallesi Muhtarlığı açılışına katıldı! Sincan Belediye Başkanı Ercan Menderes Mahallesi Muhtarlığı açılışına katıldı! Sincan Belediye Başkanı Murat Ercan, ilçeye kazandırılan Menderes Mahallesi Muhtarlığı'nın açılışını gerçekleştirdi. Açılışa, AK Parti Sincan İlçe Başkanı Mustafa Özcan ve MHP İl Başkanı Adnan Taha Tuğrul da katılım gösterdi.
Sincan Belediye Başkanı Murat Ercan Sincanlı muhasebeci ve mali müşavirler ile bir araya geldi Sincan Belediye Başkanı Murat Ercan Sincanlı muhasebeci ve mali müşavirler ile bir araya geldi Sincan'da muhasebeciler ve mali müşavirlere yönelik ekonomik bir bilgilendirme toplantısı gerçekleştirildi. Söz konusu toplantıda Sincan Belediye Başkanı Murat Ercan'da yer aldı.
Sincan Belediye Başkanı Murat Ercan Tandoğan mahallesinde ziyaretlerde bulundu Sincan Belediye Başkanı Murat Ercan Tandoğan mahallesinde ziyaretlerde bulundu Sincan Belediye Başkanı Murat Ercan yaklaşan seçimler öncesi ilçenin tüm mahallelerini gezme çalışmaları kapsamında Tandoğan mahallesinde bir dizi ziyaret gerçekleştirdi.
Sincanlı gençler müziğe doyuyor! Türk Musikisi Konservatuvarı ilçe gençleriyle buluşuyor Sincanlı gençler müziğe doyuyor! Türk Musikisi Konservatuvarı ilçe gençleriyle buluşuyor Sincan Belediyesi, ilçe gençlerinin sanatla iç içe olması için hizmete sunduğu Türk Musikisi Konservatuvarı ile Sincan'da müzik rüzgarı estiriyor. İlçe gençleri müziğe doyuyor.
Sincan Belediyesi Ertuğrul Gazi Anne Çocuk Bakım Evi hizmete sunuldu Sincan Belediyesi Ertuğrul Gazi Anne Çocuk Bakım Evi hizmete sunuldu Sincan Belediyesi tarafından geçtiğimiz günlerde vatandaşlar ile paylaşılan Ertuğrul Gazi Anne Çocuk Bakım Evinin açılış töreni gerçekleştirildi. Açılışa Sincan halkı da çocukları ile beraber katılım sağladı.
Sincan Belediyesine bağlı zabıta ekipleri 6 bölgede çalışmalarını sürdürüyor Sincan Belediyesine bağlı zabıta ekipleri 6 bölgede çalışmalarını sürdürüyor Sincan Belediyesine bağlı zabıta ekipleri ilçenin 6 farklı noktasına kurulan Zabıta Merkez Amirlikleri ile vatandaşlara hizmet veriyor. Söz konusu uygulama ile çok daha iyi hizmet sürdürülmesi amaçlanıyor.
Sincan Belediyesi yarın yeni bir Anne Çocuk Oyun Evi daha açacağını duyurdu Sincan Belediyesi yarın yeni bir Anne Çocuk Oyun Evi daha açacağını duyurdu Sadece bir kaç gün önce Plevne mahallesine Anne Çocuk Oyun Evi açan Sincan Belediyesi 20 Şubat Salı (yarın) yeni bir yer daha açacağını açıkladı. Söz konusu yerin Ertuğrul Gazi Mahallesine açılacağı bildirildi.
Sincan Belediyesi Plevne Anne Çocuk Oyun Evi hizmete açıldı Sincan Belediyesi Plevne Anne Çocuk Oyun Evi hizmete açıldı Sincan belediyesi tarafından bir süredir yapımı devam eden Plevne mahallesindeki Anne Çocuk Oyun Evi düzenlenen tören ile açıldı. Açılış törenine yoğun bir katılım gerçekleşti.
Sincan Belediyesi Plevne Anne Çocuk Oyun Evi bugün açılıyor Sincan Belediyesi Plevne Anne Çocuk Oyun Evi bugün açılıyor Sincan Belediyesi tarafından küçük yaş grubundaki çocukların gelişimlerini olumlu yönde etkilemek amacıyla açılan Anne Çocuk evleri sayısı artmaya devam ediyor. Belediye tarafından yapılan açıklamada bugün Plevne mahallesine yeni bir adet Anne Çocuk Oyun Evi açılacağı duyuruldu.