Sincanlı kadınlar Anneler Gününü Elif Buse Doğan konseri ile kutladı

Ankara'nın Sincan ilçesinde belediye yönetimi günler öncesinden Anneler Günü hazırlığı yapmıştı. Sincan Belediyesi tarafından organize edilen Elif Buse Doğan Konseri keyifli anlara sahne oldu.

Sincanlı kadınlar Anneler Gününü Elif Buse Doğan konseri ile kutladı

Anneler Günü dolayısıyla ilçedeki kadınların keyifli anlar geçirmesini isteyen Sincan Belediyesi bir konser hazırlandığını duyurmuştu. Sincan Belediye Başkanı Murat Ercan'da ilçedeki tüm kadınları konsere davet etmişti.

ELİF BUSE DOĞAN SİNCANLI KADINLAR İÇİN SÖYLEDİ

Sincan Fatih Fuar ve Kongre Merkezinde gerçekleşen konsere Sincanlı kadınların yoğun ilgisi oldu. Bir çok sevilen esere imza atan genç şarkıcı Elif Buse Doğan kendisini dinlemeye gelen kadınlarla beraber şarkılar söyledi.

Sincanlı kadınlar Anneler Gününü Elif Buse Doğan konseri ile kutladı

Eşi ile beraber konsere katılan Sincan Belediye Başkanı Murat Ercan program kapsamında yaptığı konuşmada annenin bir toplum için ne kadar önemli olduğuna vurgu yaptı. Başkan Ercan “Bir şehrin neşesinin yerinde olması için, annelerin kadınların neşesinin yerinde olması lazım. Herkesi yetiştiren anne. O annelerin eli öpülür. Çok temel bir şart var nedir biliyor musunuz? Annelerin rızasını kazanmak” şeklinde konuştu.

BAŞKAN ERCAN ANNESİNİN ELLERİNİ ÖPTÜ

Sincan Belediye Başkanı Murat Ercan konuşmasının sonunda konseri dinlemeye gelen isimler arasında yer alan annesinin ellerini öptü. Sincanlı kadınlarda bu anlamlı ana alkışlar tutarak karşılık verdiler. Konser sonunda her yaştan Sincanlı kadınlar anneler gününde neşeli bir an geçirmesini mutluluğu ile evlerine döndüler.

SONRAKİ HABER