Sincan Park'ta otopark girişleri ücretli oldu!

Ankaralıların yoğun ilgi gösterdiği ve geniş alanıyla çeşitli aktivitelere ev sahipliği yapan Sincan Park'ta otoparka girişler ücretli oldu.

Sincan Park'ta otopark girişleri ücretli oldu!

Sincan Belediyesi tarafından hizmet veren Sincan Park, vatandaşların yoğun ilgi gösterdiği alanlar arasında Ankara'nın gözde mekanları arasında yer alıyor.

Sincan Park'ta otopark girişleri ücretli oldu!

Ankara’da Yenikent Mahallesi'nde bulunan Sincan Park, 300.000 metrekarelik oldukça büyük alanıyla dikkat çekiyor. Türkiye'nin en büyük çocuk oyun alanına sahip Sincan Park'ta çok sayıda aktivite yapılabiliyor. Özellikle çocukların severek zaman geçirdiği Sincan Park'ta yetişkinler için de yapılabilecek çok sayıda aktivite bulunuyor. Şehrin gürültüsünden uzak, yemyeşil doğası, etkinlik alanları, spor sahaları, yürüyüş yolları ve mesire alanlarıyla 7'den 70'in beğenisini kazanıyor.

Sincan Park'ta otopark girişleri ücretli oldu! - Resim : 2

KÜÇÜK ARAÇLA GİRİŞ 30 TL, BÜYÜK ARAÇLA GİRİŞ 80 TL OLDU

Sincan Park'a aracınızla giriş yapacaksanız, bir miktar ücret ödemeniz gerekiyor. Yaya şeklinde girerken bir ücret ödemiyorsunuz ancak aracınız ile giriş yapacaksınız belli bir ücret ödemeniz gerekiyor. Sincan Park’a küçük araçla girişler 30 lira, büyük araçla girişler ise 80 lira oldu.

Sincan Park'ta otopark girişleri ücretli oldu! - Resim : 3

Bu durum sosyal medyada da olumlu ve olumsuz eleştiriler aldı. Bazı vatandaşlar ücretli otopark girişi durumuna karşı "İyi olmuş, en azından gereksiz kalabalık olmaz" gibi yorumlarda bulundu. Bazıları ise bunun tam tersini düşündüğünü belirterek, otopark ücreti alınmasını olumsuz yönde eleştirdi.

Kaynak: Haberankara.com
SONRAKİ HABER