Sincan Park’ta Dünya Bisiklet Günü etkinliği düzenlendi

Sincan Belediyesi'nin yakın zamanda vatandaşlara kazandırdığı Sincan Park’ta Dünya Bisiklet Günü etkinliği yapıldı.

Sincan Park’ta Dünya Bisiklet Günü etkinliği düzenlendi

Sincan Belediyesi tarafından bataklıktan yaşam alanına dönüştürülen Sincan Park’ta sağlıklı bir yaşam için bisiklet sürme etkinliği yapıldı. Etkinliğe çok sayıda kişi katıldı.

Sincan Belediyesi tarafından hizmete sunulan, vatandaşları doğa ve spor ile buluşturan Sincan Park'ta anlamlı bir etkinlik gerçekleştirildi. Vatandaşları sağlıklı ve hareketli bir hayata teşvik etmek amacıyla bisiklet sürme etkinliği düzenlendi. Sincan Belediye Başkanı Murat Ercan’ın 300 bin metrekarelik alanıyla bataklıktan adeta cennet bahçesine dönüştürdüğü Sincan Park, farklı etkinlik alanlarıyla küçükten büyüğe herkes tarafından ilgi görüyor.

Sincan Park’ta Dünya Bisiklet Günü etkinliği düzenlendi

Çocuklar için oyun parklarının yanı sıra içerisinde yürüyüş yolları ve spor alanları bulunan Sincan Park’ta Dünya Bisiklet Günü etkinliği gerçekleştirildi. Hem çocuklar için hem de yetişkinler için çok sayıda aktivitenin gerçekleştirilebileceği alanlardan biri olan Sincan Park'ta Dünya Bisiklet Günü etkinliğine çok sayıda kişi katılım gösterdi.

Sincan Park’ta Dünya Bisiklet Günü etkinliği düzenlendi - Resim : 2

AFİŞ, BROŞÜR, KİTAPÇIK VE ŞAPKA DAĞITILDI

Sincan Park'ta yapılan Dünya Bisiklet Günü etkinliği, Ankara İl Sağlık Müdürlüğü ve Sincan İlçe Sağlık Müdürlüğü iş birliğinde düzenlendi. Toplum sağlığına ve çevrenin korunmasına dikkat çekmek amacıyla pedallar çevrildi. Vatandaşlara hareketli yaşam tarzına teşvik etmek amacıyla yapılması gerekenler anlatıldı. Öte yandan vatandaşlara afiş, broşür, kitapçık ve şapka dağıtımı yapılarak, bisiklete binmenin önemi belirtildi.

Hem küçüklerin hem büyüklerin katıldığı bisiklet sürme etkinliği, renkli görüntülere sahne oldu. Sincan Park'taki etkinlikten memnun kalan vatandaşlar, bu tarz aktivitelerin daha sık gerçekleştirilmesini istiyor.

Kaynak: İHA
SONRAKİ HABER