Sincan OSB’deki bir fabrikada patlama meydana geldi!

Sincan’daki Organize Sanayi Bölgesi’ndeki bir fabrikada patlama meydana geldi. Patlamada çok sayıda yaralı olduğu öğrenildi.

Ankara’nın Sincan ilçesinde gece saatlerinde korkunç bir olay yaşandı! Ankara’nın Sincan ilçesindeki Organize Sanayi Bölgesi’nde büyük bir ses duyuldu. Sincan ilçesindeki Organize Sanayi Bölgesi’ndeki bir fabrikada patlama meydana geldi. Meydana gelen patlamada 7 işçi yaralandı.

Sincan Organize Sanayi Bölgesi’ndeki bir fabrikada meydana gelen patlamada 7 işçi yaralandı. Patlamanın bir sızıntıdan kaynaklı olduğu tespit edildi.

PATLAMA SU TESİSATINDAN KAYNAKLANAN SIZINTI İLE GERÇEKLEŞTİ

Alınan bilgiye göre Ankara’nın Sincan ilçesindeki Organize Sanayi Bölgesi’nde gece 12 buçuk sularında korkunç bir olay yaşandı. Olayda korku dolu anlar yaşanırken Ankara’nın Sincan ilçesindeki Organize Sanayi Bölgesi’nde yaşanan olayın patlama olduğu ekiplerce belirlendi.

Sincan’daki Organize Sanayi Bölgesi’nde gece saatlerinde meydana gelen ve korkutan patlamanın bir fabrikanın su tesisatında yaşanan sızıntının döküm ocağına teması sonucu patlama yaşandığı bilgisi kamuoyuyla paylaşıldı.

Sincan’ın Organize Sanayi Bölgesi’ndeki (OSB) bir fabrikanın su tesisatında yaşanan sızıntının döküm ocağına temas etmesi sonucu yaşanan patlamada 7 işçi yaralandı. OSB’deki bir fabrikanın su tesisatında yaşanan sızıntının döküm ocağına temas etmesi sonucu yaşanan patlamada yaralanan 7 kişi hastanelere yönlendirildi.

Kaynak: İHA
SONRAKİ HABER