Sincan Belediyesinin Üretici Köylü pazarları 4 noktada hizmet veriyor

Sincan Belediyesi ilçede ikamet eden vatandaşlar için Üretici Köylü Pazarları kurmaya ve alıcıları direkt satıcılarla buluşturmaya devam ediyor. Üretici Köylü Pazarları ise ilçedeki 4 ayrı noktada kuruluyor.

Sincan Belediyesinin Üretici Köylü pazarları 4 noktada hizmet veriyor

Ülkemizde artan maliyetler nedeniyle sebze ve meyve gibi ürünler markete ve pazara gelene kadar bir hayli zamlanıyor. Dolayısıyla direkt üreticiden satın alım yapmak isteyen vatandaşlar da üretici pazarlarını tercih ediyor. Sincan Belediyesi de ilçedeki vatandaşların bu ihtiyaçlarını karşılamak amacıyla 4 ayrı noktada hizmet verilmesini sağlıyor.

Sincan'da, haftanın 4 günü farklı mahallelerde hizmet veren ‘Üretici Köylü' pazarları vatandaşların ilgi noktası olmaya devam ederken bu pazarlardan taze sebze ve meyve alınabiliyor.

‘ÜRETİCİ KÖYLÜ' PAZARLARI SİNCAN'DA 4 NOKTADA HİZMET VERİYOR

Sincan Belediyesi tarafından hayata geçirilen proje kapsamında üreticiler doğrudan satış yaparken tüketiciler de taze sebze ve meyvelere kolaylıkla ulaşabiliyor. Sincan Belediyesinin üreticileri tüketiciyle buluşturduğu Üretici Köylü pazarları, haftanın dört günü farklı mahallelerde kurularak hizmet veriyor.

Sincan Belediyesinin Üretici Köylü pazarları 4 noktada hizmet veriyor

El emeği ile üretilen ve yetiştirilen doğal ürünler tezgahlarında yerini alırken üreticiler ürünlerini doğrudan tüketiciye sunma fırsatı yakalıyor. Tüketiciler doğal ürünlere rahatlıkla ulaşırken pazarların da üretim sezonu bitene kadar kurulmaya devam edeceği öğrenildi.

Sincan Belediyesinin Üretici Köylü pazarları 4 noktada hizmet veriyor - Resim : 2

Sincan'da köylü pazarı kurulan alanlar ise;

  • Pazar günü Mustafa Kemal Mahallesi Yenikent Kapalı Pazar Yeri,
  • Salı günü Mevlana Mahallesi Semt Pazar yeri,
  • Cuma günü Osmanlı Mahallesi kapalı Semt Pazar yeri,
  • Cumartesi günü Gazi Osman Paşa Mahallesi Semt Pazar yeri olarak belirleniyor.
SONRAKİ HABER