Sincan Belediyesinin düzenlediği kan bağışı kampanyasına rekor katılım

Çeşitli nedenlerden dolayı ameliyata alınan insanların hayati tehlikesini ortadan kaldırmak için ünitelerce kan kullanımı olabiliyor. Bu nedenler kan stoklarını üst düzeyde tutmak adına sık sık kan bağışı kampanyaları gerçekleştiriliyor.

Sincan Belediyesinin düzenlediği kan bağışı kampanyasına rekor katılım

Kan vermek ve insanları bu konuda teşvik etmek sağlık alanındaki en önemli sosyal sorumluluk adımlarının başında geliyor. İnsanların gönüllü olarak yaptıkları kan bağışı bir çok vatandaşın hayatının kurtulmasına vesile olabiliyor.

Bu konuda duyarlılığı daha fazla artırmak adına ülke genelinde sık sık kan bağışı kampanyaları gerçekleştiriliyor. Söz konusu kampanyalarda kan vermenin başka insanların hayata tutunmasına yardımcı olmasına ek olarak kan verenin hayatını da olumlu anlamda etkilemesinden bahsediliyor.

"KATKI SUNAN HERKESE TEŞEKKÜR EDİYORUZ"

Sincan Belediyesi, Sincan Kaymakamlığı, Sincan İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü ve Kızılay ile iş birliğine giderek bir kampanya gerçekleştirdi. "El Ele Sincan, Hayata veriyor can" sloganı ile yapılan kan bağışı kampanyasına katılım memnuniyet verici düzeyde oldu.

Konu ile ilgili sosyal medya hesabından bir paylaşımda bulunan Sincan Belediye Başkanı Murat Ercan "İlçe Kaymakamlığımız, İlçe Milli Eğitim Müdürlüğümüz, Belediyemiz ve Kızılay iş birliği ile düzenlediğimiz kan bağışı kampanyasında 2160 bağış ile yeni bir rekor kırdık.

Sincan Belediyesinin düzenlediği kan bağışı kampanyasına rekor katılım

Genel Başkan Yardımcımız ve Ankara Milletvekilimiz Sn. Ömer İleri, Kaymakamımız Sn. Levent Kılıç ve İlçe Başkanımız Sn. Mustafa Özcan ile birlikte kan bağışı kampanyasına destek olarak binlerce kişiye can olan hemşehrimize ve bu anlamlı programa katkı sunan herkese gönülden teşekkür ediyoruz"

BAĞIŞ ÇALIŞMALARI DEVAM EDİYOR

Ülkenin farklı noktalarıyla Kızılay ve Kızılay ile iş birlikleri çerçevesinde kurumlar kan bağışı kampanyaları düzenlemeye devam ediyor. Farklı yaş gruplarından insanlar toplumsal duyarlılık adına kampanyalara katılım sağlıyor.

Kaynak: Haberankara.com
SONRAKİ HABER