Sincan Belediyesi'nden ücretsiz çocuk tiyatrosu: Ayşe'nin Masal Dünyası

Sincan'da çocuk tiyatrosu gösterimleri tüm hızı ile devam ederken Sincan Belediyesi ücretsiz çocuk tiyatrosu için hafta sonu tüm Sincanlıları tiyatroya davet etti. Ayşe'nin Masal Dünyası isimli çocuk oyunu ücretsiz sahnelenecek!

Sincan Belediyesi'nden ücretsiz çocuk tiyatrosu: Ayşe'nin Masal Dünyası

Kültür sanat faaliyetlerine tüm hızı ile devam eden Sincan Belediyesi çocuk tiyatroları için yeni gösterim duyurusu yayımladı. Çocukların tiyatro ile tanışmalarını sağlamak ve fırsat eşitliği yaratmak adına ücretsiz çocuk oyunları sergilemeye devam eden Sincan Belediyesi, Ayşe'nin Masal Dünyası isimli çocuk oyununa tüm Sincanlıları davet etti. Bu hatfa sonu 12 Ekim Cumartesi ve 13 Ekim Pazar günü sahnelenecek olan çocuk oyunu için biletler ücretsiz olarak verilecek.

SİNCAN'DA ÜCRETSİZ ÇOCUK TİYATROLARI SÜRÜYOR!

Daha önce Sincan Belediyesi tarafından sahnelenen Tembel Ayşe oyunu büyük beğeni toplarken seyirci rekoru kırılmıştı. Tiyatroyu izleyen minikler kahkahalar atarak eğlenirken oyun izleyenlerin büyük beğenisini toplamış ve tam not almıştı.

Sincan Belediyesi'nden ücretsiz çocuk tiyatrosu: Ayşe'nin Masal Dünyası

Sincan Belediyesi Lale Konferans ve Tiyatro Salonu perdesi bu seferde minik seyircilerle Ayşe'nin Masla Dünyası oyunu ile buluşturmaya hazırlanıyor. Sincan Belediyesi tarafından yapılan paylaşımda "Sincan’da Çocuk Tiyatroları devam ediyor. “Ayşe’nin Masal Dünyası” çocuk oyununa davetlisiniz." denilerek tüm Sincanlılar oyuna çağırıldı. Oyun hafta sonu Cumartesi ve pazar günü saat 13:00 ile 15:00'te gösterimde olacak. Lale Konferans salonunda sahnelenecek oyun ücretsiz olarak izleyenlerle buluşturulacak.

Kaynak: Haberankara.com
SONRAKİ HABER