Sincan Belediyesinden TUSAŞ şehidi Atakan Şahin Erdoğan'ın cenaze töreni paylaşımı

Sincan Belediye Başkanı Murat Ercan sosyal medya hesabı üzerinden bir paylaşımda bulundu. Başkan Ercan hain saldırıda şehit olan 5 isimden birisi olan Güvenlik Görevlisi Atakan Şahin Erdoğan'ın Sincan Çimşit mezarlığına defnedileceğini açıkladı.

Sincan Belediyesinden TUSAŞ şehidi Atakan Şahin Erdoğan' paylaşımı

Ankara dün şok edici bir olaya sahne olmuştu. Önceki yıllarda da terör saldırılarının hedefi olan Başkent Ankara'nın stratejik noktalarından TUSAŞ terör örgütü mensupları tarafından basılmıştı.

ŞEHİDİN SİNCAN İLÇESİNE DEFNEDİLECEĞİ AÇIKLANDI

Teröristlerin Kahramankazan TUSAŞ'a gerçekleştirdiği saldırı ile ilgili ilk olarak şehit sayısı 3 olarak açıklanmış, daha sonra bu sayı 4 ve 5'e yükselmişti. Gerçekleşen saldırıda şehit olanlardan birisinin Güvenlik Görevlisi Atakan Şahin Erdoğan olduğu öğrenilmişti.

Ülkeyi yasa boğan terör saldırısında şehit olan Erdoğan bugün kılınacak cenaze namazının ardından toprağa verilecek. Sincan Belediye Başkanı Murat Ercan'da sosyal medya hesabından bir paylaşımda bulunarak şehit güvenlik görevlisinin ilçelerinde bulunan Çimşit mezarlığına gömüleceğini söyledi.

Sincan Belediyesinden TUSAŞ şehidi Atakan Şahin Erdoğan'ın cenaze töreni paylaşımı

TAZİYE EVİ KEÇİÖREN'DE

Başkan Murat Ercan "Hain terör saldırısında şehit düşen hemşehrimiz Atakan Şahin Erdoğan’ın naaşı, bugün Çimşit Camisinde ikindi namazına müteakip kılınacak cenaze namazının ardından Çimşit Şehitliği’ne defnedilecektir. Milletimizin başı sağ olsun" dedi. Şehit için taziyelerin ise Keçiören ilçesi Atapark mahallesi 1269. sokak No:5'te alındığı bilgisi paylaşıldı.

Kaynak: Haberankara.com
SONRAKİ HABER