Sincan Belediyesinden sivri ve karasineklerle mücadele seferberliği

Belediyenin sosyal medya hesaplarından bir video paylaşıldı. Paylaşılan videoda ekiplerin ilçenin farklı yerlerinde yaptığı ilaçlamalara yer verildi.

Ankara yaz sıcaklıklarının en yoğun olmasının beklendiği dönemlere doğru giriş yapıyor. Havaların ısınmaya başladığı dönemlerden itibaren sahada yer alan Sincan Belediyesi de vatandaşların sıkıntı yaşaması adına ilaçlamalara devam ediyor.

SİNCAN'DA ZARARLI HAŞERELER İLE MÜCADELE

500 binden fazla olan nüfusu ile Ankara'nın kalabalık ilçelerinden olan Sincan'da vatandaşlar sıklıkla ilçedeki parklarda vakit geçiriyor. Evlerinde bunalan ve serinlemek için gölge yerlere giden vatandaşların bu yerlerde hastalık kapmaması için Sincan Belediyesi ilaçlamaları sürdürüyor.

Sincan Belediyesinden sivri ve karasineklerle mücadele seferberliği

Konu ile ilgili olarak vatandaşların daha iyi bir şekilde çalışmaları takip etmesi için Sincan Belediyesi bir paylaşımda bulundu. Paylaşıma "Daha temiz ve daha sağlıklı bir Sincan için çalışıyoruz. Ekiplerimiz, düzenli ilaçlama çalışması yaparak karasinek, sivrisinek ve zararlı haşerelere karşı titizlikle mücadele ediyor" notunu düşen belediye bir çok imkanı kullanarak ilaçlama yapıyor.

ÇALIŞMALAR DEVAM EDECEK

Teknolojik imkanları değerlendirerek daha hızlı ve etkin bir çözüm amaçlayan Sincan Belediyesi yaz sonuna kadar ilaçlamalara devam edecek. Sincan halkı da haşerelerin kendilerini çok rahatsız ettiğini ve ilaçlamanın yapılabilecek her yerde olması gerektiğini ifade ediyor.

Kaynak: Haberankara.com