Sincan Belediyesi'nden Ramazan'da ihtiyaç sahiplerine destek!

Sincan Belediyesi, Ramazan ayında da ihtiyaç sahiplerini unutmadı. Belediye tarafından ilçenin 6 farklı noktasına kurulan çadırlar ile vatandaşlar iftarlarını açarken, ihtiyaç sahiplerine de destek olunuyor.

Sincan Belediyesi'nden Ramazan'da ihtiyaç sahiplerine destek!

Ankara'da sosyal belediyecilik anlayışı ile çalışmalarını sürdüren Sincan Belediyesi, 11 ayın sultanı Ramazan'da da ihtiyaç sahiplerini unutmadı.

Belediye tarafından ilçenin 6 farklı noktasına kurulan iftar çadırları, Ramazan ayında Sincanlıların birlikte iftar yapmalarına olanak sağlarken, ihtiyaç sahiplerine de gıda ve hijyen kolisi yardımı ile sıcak yemek dağıtımı yapılıyor.

Ramazan'ın ilk gününden itibaren 5 bin kişiye gıda ve hijyen kolisi dağıtımı yapan ve bin 200 kişiye sıcak yemek desteği veren Sincan Belediyesi, ilçe sakinlerinden de tam not alıyor.

SİNCAN BELEDİYESİ VATANDAŞLARININ YANINDA OLMAYA DEVAM EDİYOR!

Sincan Belediyesi tarafından kurulan iftar çadırlarında ise, ilçe sakinleri hep birlikte iftarlarını açıyor ve ibadetlerini yerine getiriyor.

Belediye tarafından ilçeye kurulan iftar çadırları noktaları işe şu şekilde:

Lale Meydanı,

Evliya Çelebi Millet Kıraathanesi yanı,

Ulubatlı Hasan Mahallesi,

Sincan Belediyesi'nden Ramazan'da ihtiyaç sahiplerine destek!

Ortapınar TOKİ,

Yenikent Ek Bina yanı,

Temelli Hürriyet Mahallesi.

İHTİYAÇ SAHİPLERİNE SICACIK YEMEK

Sincan Belediyesi, Ramazan ayı itibariyle ilçede bulunan tam 2 bin 200 kişinin evine sıcacık yemek götürüyor.

Ramazan'ın bolluk ve bereketini ilçe sakinleriyle paylaşan Sincan Belediyesi, vatandaşlarının gönlünde taht kurmaya devam ediyor.

Haberankara.com

SONRAKİ HABER