Sincan Belediyesinden ihtiyaç sahibi ailelerin yanındayız mesajı

Sincan ilçesinde zor durumdaki ilçe sakinlerini bulup onlara yardım etme çalışmaları devam ediyor. Bu bağlamda Belediye Başkanı Murat Ercan'dan bir paylaşım geldi.

Sincan Belediyesinden İhtiyaç sahibi ailelerin yanındayız mesajı

İhtiyaç sahibi ailelere ve bireylere yönelik sosyal hayata katılım ve günlük hayatlarını sorunsuz bir şekilde ilerletmeleri adına yapılan yardımlar ve çalışmalar devam ediyor. Yurt genelinde yapılan faaliyetler sayesinde yardıma muhtaç insanlar sevindirilirken Sincan Belediyesi, yaptığı paylaşımla ilçedeki ihtiyaç sahibi vatandaşlara seslendi.

Ankara'nın yükselen ilçelerinden olan Sincan'da Sincan Belediyesi tarafından yapılan paylaşım takdir topladı. Söz konusu paylaşımda Sincan Belediyesi Yarım Elma Hayır Çarşısı adlı hizmetlerinin aktif bir şekilde devam ettiğini bildirdi.

Sincan Belediyesinden ihtiyaç sahibi ailelerin yanındayız mesajı

BÜTÜN KIŞ BOYUNCA YAKACAK YARDIMI

Yarım Elma Hayır Çarşısı ile ilgili Sincan Belediye Başkanı Murat Ercan, sosyal medya hesabı üzerinden yaptığı açıklamada “Sevgi, şefkat ve dayanışmayla her türlü zorluğun üstesinden geliyoruz. Yarım Elma Hayır Çarşısı’nda ihtiyaç sahibi evlatlarımızın okul çantası, ayakkabı, mont, kışlık kıyafet, bot, eşofman gibi ihtiyaçlarını gideriyoruz, gönüllere dokunuyoruz. İhtiyaç sahibi ailelerimize evleri hep sıcak kalsın diye bütün kış boyunca yakacak odun ulaştırmaya devam ediyoruz” şeklinde konuşarak vatandaşlara yanınızdayız mesajı verdi.

Gelir durumu muhtaçlık seviyesinin altında olduğu tespit edilen ve ilgili yerlere gerekli başvuruları tamamlamalarının ardından söz konusu yardımlardan hızlı bir şekilde yararlanıyor. Uzun bir süredir Sincan halkının hizmetinde olan Yarım Elma Hayır Çarşısı ilçenin sosyal anlamda en önemli hizmetlerinden birisi olarak görülüyor.

SONRAKİ HABER