Sincan Belediyesi'nden geleneksel sünnet şöleni!

Sincan'da geleneksel hale getirilen sünnet şöleni için geri sayım başladı. Sünnet şöleni her zaman olduğu gibi Sincan Park'ta gerçekleştirilecek.

Sincan Belediyesi'nden geleneksel sünnet şöleni!

Sincan Belediye'si yarın gerçekleştirilecek olan Geleneksel Sünnet Şölenine tüm Sincanlıları davet etti. Sincan Park'ta gerçekleştirilecek olan sünnet şöleni yine renkli etkinlikler ve gösterilere sahne olacak. Hatırlanacağı üzere Sincan Belediyesinin ihtiyaç sahibi aileler için geleneksel hale getirdiği toplu sünnet töreni için kayıtlar Mayıs ayında kabul edilmeye başlanmıştı.

SİNCAN BELEDİYESİ GELENEKSEL SÜNNET ŞÖLENİ İÇİN HAZIRLIKLAR BAŞLADI!

Sosyal belediyecilik anlayışıyla vatandaşın her zaman yanında olan Sincan Belediyesi, ihtiyaç sahibi aileler için her yıl geleneksel olarak yapmış olduğu Toplu Sünneti bu yıl da gerçekleştiriyor. Mayıs ayında başlayan kayıtlar ile aranılan şartları taşıyan kişiler için süreç başlamıştı.

Sincan Belediyesi'nden geleneksel sünnet şöleni!

Başvuru yapan çocuklar için Sincan Belediyesi 7 Eylül Cumartesi yani yarın saat 19:00'da sünnet şöleni düzenleyecek. Sünnet edilecek olan çocukların sünnet kıyafetleri de Sincan Belediyesi tarafından alınacak. Belediye tarafından düzenlenecek olan etkinliğin bu sene de Sincanlıların yoğun ilgisini görmesi bekleniyor. Sünnet şöleninde de bu senede her zaman olduğu gibi büyük bir eğlenceye sahne olacak. Düzenlenecek olan şölende çocuklar gönüllerince eğlenecek.

Kaynak: Haberankara.com
SONRAKİ HABER