Sincan Belediyesi'nden çocuklara ücretsiz tiyatro oyunu: Tembel Ayşe

Sincan Belediyesi kültür sanat etkinlikleri devam ederken çocuklara yönelik ücretsiz tiyatro oyunu için tarih açıklandı. Tembel Ayşe çocuklarla buluşmayı bekliyor.

Sincan Belediyesi'nden çocuklara ücretsiz tiyatro oyunu: Tembel Ayşe

Sincan'da çocuklar için özel etkinlikler düzenlemeye devam eden Sincan Belediyesi yeni sezonun tiyatro perdesini aralıyor. Sincan Belediyesi tarafından yapılan açıklama ile çocuklar için hazırlanan Tembel Ayşe isimli oyunla yeni sezonun resmen başlayacağı açıklandı. Tiyatro oyunu her zaman olduğu gibi yine belediye tarafından ücretsiz olarak çocuklarla buluşturulacak.

SİNCAN BELEDİYESİ'NDEN ÜCRETSİZ ÇOCUK OYUNU: TEMBEL AYŞE!

Sincan Belediyesi resmi sosyal medya hesabı üzerinden yapılan paylaşımda "Çocuk Tiyatrosu’na davetlisiniz. “Tembel Ayşe” isimli ücretsiz çocuk tiyatrosuna tüm minikler ve aileleri davetlidir." denilerek tüm çocuklar ve aileleri ücretsiz olarak sahnelenecek olan oyuna davet edildi.

Sincan Belediyesi'nden çocuklara ücretsiz tiyatro oyunu: Tembel Ayşe

Sİncan Belediyesi tarafından yapılan açıklamada Lale Konferans Salonu'nda izleyici ile buluşacak olan oyunun 7 Eylül Cumartesi ve 8 Eylül Pazar günü sahneleneceği ifade edildi. Oyunun başlama saati ise 14:00 olarak açıklandı. Sincan Belediye Başkanı Murat Ercan kültür sanat faaliyetlerinin devam edeceğini belirtirken oyun çocukları güldürürken eğitmeyi başaracak. Çocuklara tembelleğin zararlarını güldürerek öğreten oyun kahkaha attıran bölümleriyle çocukları, verdikleri mesajlar ile ise ailleri memun ediyor.

Kaynak: Haberankara.com
SONRAKİ HABER