Sincan Belediyesinden çocuklara Pazar eğlencesi

Sincan Belediyesi ilçede yaşayan çocukların aileleri ile beraber eğlenceli anlar geçirmesi adına programlar hazırlamaya devam ediyor. Bu kapsamda Sincan Belediyesi Pazar günü ücretsiz izlenebilecek bir tiyatro gösterisi duyurusu yaptı.

Sincan Belediyesinden çocuklara Pazar eğlencesi

Çocuklara özel bir çok program ve etkinlik hazırlayan Sincan Belediyesi yeni program duyuruları yapmayı sürdürüyor. Çocukları eğlenceli ve kendi yaşlarına uygun içeriklerle buluşturan Sincan Belediyesi bu pazar bir tiyatro gösterisi düzenleneceğini açıkladı.

PAZAR GÜNÜ İKİ SEANS OLARAK İZLEYİCİLER İLE BULUŞACAK

Belediyenin sosyal medya hesabından yapılan paylaşımda "Çocuk Tiyatrosu günleri tüm hızıyla devam ediyor" denilerek gerçekleşecek gösterinin detaylarından bahsedildi. Sincan Belediyesi yaptığı paylaşımda "Ayşe’nin Masal Dünyası çocuk oyununa tüm çocuklar ve aileleri davetlidir" dedi.

Sincan Beldiyesi tarafından ücretsiz olarak sahnelenecek Ayşe'nin Masal Dünyası adlı çocuk tiyatrosu oyunu 20 Ekim Pazar saat 13:00'da ve 15:00'da izleyiciyle buluşacak. Gösteri Sincan Lale Konferans Salonunda gerçekleşecek.

Sincan Belediyesinden çocuklara Pazar eğlencesi

SİNCAN BELEDİYESİ TİYATROLARA DEVAM EDİYOR

Sincan Belediyesi sıklıkla Çocuk Tiyatroları gösterisi düzenliyor. Gerçekleştirilen gösteriler ile ilçede yaşayan çocuklar ve ailelerinin verimli ve keyifli zaman geçirmesine katkıda bulunuyor. Gösterilerin maddi bir beklenti içinde olmadan sahnelenmesi ve öğretici mesajlar verilmesi ailelerin de bu aktiviteye katılmasında rol oynuyor.

Kaynak: Haberankara.com
SONRAKİ HABER