Sincan Belediyesi'nden çiftçilere buğday tohumu desteği

Üreticileri desteklemeye devam eden Sincan Belediyesi bu kapsamda çiftçilere buğday tohumu desteği dağıtılacağını duyurdu. Son başvuru tarihi 30 Eylül olarak açıklandı.

Sincan Belediyesi'nden çiftçilere buğday tohumu desteği

Sincanlı üreticilerin yanında olmaya devam eden Sincan Belediyesi bu kapsamda bir kere daha çifçilere tohum desteği sağlayacağını duyurdu. Sincan ilçe sınırlarında üretimde bulunan çiftçilere Sincan Belediyesi tarafından ücretsiz olarak hibe tohum dağıtımı yapılacak.

SİNCAN BELEDİYESİ HİBE TOHUM DESTEĞİ SAĞLAYACAK!

Sincan Belediyesi tarafından resmi sosyal medya hesabı tarafından yapılan paylaşımda "Çiftçilerimize müjde: Belediyemizden çiftçilerimize Buğday tohumu hibesi🌾 Çiftçilerimizin yüzü gülsün, tarlalar yeşersin, topraklarımız bereketlensin." denilerek çifçilere yönelik olarak hibe tohum dağıtılacağı açıklandı.

Sincan Belediyesi'nden çiftçilere buğday tohumu desteği

Sincan Belediye Başkanı Murat Ercan tarafından çiftçilere verilen destekler tüm hızı ile devam ederken yüzde 50 hibeli buğday desteği için başvurular açıldı. Buğday desteği almak isteyen kişiler için son başvuru tarihi ise 30 Eylül olarak açıklandı. Başvuru şartları ise şu şekilde sıralandı:

- Sincan'da çiftçilik yapıyor olmak.

- Çiftçi belgesine sahip olmak.

- Traktör sahibi olmak.

Sincan Belediyesi tarafından yapılan açıklamada 2025 üretim yılına ait çiftçi belgesi ile traktör ruhsatının sisteme girilmesi gerektiğini ifade etti. Bu koşulları yerine getiren çiftçilere Sincan Belediyesi yüzde 50 hibeli buğday desteği sağlayacak.

Kaynak: Haberankara.com
SONRAKİ HABER