Sincan Belediyesinde zabıtalar işletmelerde bayram denetimlerine devam ediyor

Bayramın her yönüyle iyi geçirilmesi için ilgili birimler yoğun mesai harcamaya devam ediyor. Sincan Belediyesi'de bu konuda zabıta ekiplerini sahaya gönderdi.

Sincan Belediyesinde zabıtalar işletmelerde bayram denetimlerine devam ediyor

Kurban Bayramı döneminde vatandaşların izinde olacak olmasından dolayı alışverişlerde bir yoğunluk yaşanması bekleniyor. Bu durum nedeniyle esnafların işlerini doğru yapıp yapmadığının ve satılan ürünlerin uygunluğunun kontrol edilmesi için Sincan Belediyesi Zabıta Ekipleri dükkanları tek tek kontrol ediyor.

BİR ÇOK BAŞLIKTA DENETLEME YAPILIYOR

Girilen iş yerlerinde kullanılan malzemeler, hijyen, ürün sağlamlığı ve gıdaların son kullanma tarihi gibi hususlara dikkat eden ekipler kurallara uymayanlara ceza kesiyor.

Sincan Belediyesinde zabıtalar işletmelerde bayram denetimlerine devam ediyor

Sincan Belediyesi zabıta ekipleri ile birlikte Ölçü ve ayar servisi ekipleri de denetimlerde hazır bulundu. Bu ekiplerde işletmelerde vatandaşın fazla parasının alınması niyetlerle tartı ve ölçüm cihazlarında bir oynama olup olmadığını kontrol etti.

SİNCAN'DA ÇALIŞMALAR RAHAT BİR BAYRAM DÖNEMİ İÇİN

Sincan ilçesinde insanların huzur ve güven içinde alışveriş yapması için gerekli hizmetlerin devam edeceği öğrenildi. Zabıta ekiplerinin aktif olarak denetlemelerine devam edecek olması vatandaşların içindeki tedirginliğin giderilmesi açısından da büyük önem taşıyor.

Sincan Belediyesi farklı alanlarda da Kurban Bayramı hazırlıklarını sürdürüyor. Geçtiğimiz günlerde kurban kesim ve satış yerleri adreslerini bildiren belediye bu bölgelerde de uygunluk kontrolü yapıyor.

Kaynak: İHA
SONRAKİ HABER