Sincan Belediyesi yüzme kursu kayıt ücreti ve başvuru şartları açıklandı

Tüm Sincanlıların yüzme öğrenmesi için Sincan Belediyesi tarafından düzenlenecek olan yüzme kursları için başvuru tarihi, ücreti ve şartları açıklanmıştı. Kayıtlar sürüyor.

Sincan Belediyesi yüzme kursu kayıt ücreti ve başvuru şartları açıklandı

Sincan Belediyesi tarafından düzenlenen kurslar tüm hızı ile devam ederken en çok başvuru yapılan kurslardan biri de yüzme kursu olarak öne çıkıyordu. Yeni dönem kurs kayıtları için beklenen duyuruyu gerçekleştiren Sincan Belediyesi son başvuru tarihi, başvuru ücreti ve başvuru şartlarını açıklamıştı. Kurslara yoğun ilgi dikkat çekerken başvuru sürecinin devam ettiği ifade edildi.

SİNCAN BELEDİYESİ YÜZME KURSU BAŞVURU / KAYIT ÜCRETİ NE KADAR, KAÇ TL?

İlçede yaşayan herkesin yüzme öğrenmesini sağlamak adına Sincan Belediyesi tarafından düzenlenen yüzme kursları hakkında beklenen yeni kayıt dönemi için resmi açıklama yapıldı. Yüzme kursu kayıtları 18 Eylül tarihi itibariyle başlarken kurslar hakkında başvuru şartları ve kayıt ücreti de belirlenmiş oldu.

Sincan Belediyesi yüzme kursu kayıt ücreti ve başvuru şartları açıklandı

Sincan Belediyesi tarafından yapılan açıklamada kurslar için son başvuru tarihi 26 Eylül 2024 olarak açıklandı. Yetişkin kurslarına 15 yaş üzeri vatandaşlar kabul edilirken, çocuk kurslarına ise 7-14 yaş arası çocuklar kabul edilecek.

Kurs ücreti olarak ise kayıt olmak isteyen vatandaşlar yetişkin kursu için 600 TL ve çocuk kursu için ise 350 TL ödeme yapacaklar. Kurslar Sincan Belediyesi'ne ait olan Yenikent, Sincan ve Törekent havuzlarında verilecek.

Kaynak: Haberankara.com
SONRAKİ HABER