Sincan Belediyesi yüzme kursları 2 binden fazla öğrenciye ders verdi

Yaz döneminin sona ermesi ile beraber bu mevsime özel kurslarda tamamlandı. Sincan Belediyesi tarafından verilen kurslardan bu yaz da yüzlerce kişi yararlandı.

Sincan Belediyesi yüzme kursları 2 binden fazla öğrenciye ders verdi

Geçtiğimiz aylarda okulların tatil olması ile beraber öğrenciler için bir çok kurs açılmıştı. Zamanlarını kendilerine yeni bilgiler katmak ve keyifli vakit geçirmek isteyenler ise açılan bu kurslara yöneldi.

Sincan Belediyesi yüzme kursları 2 binden fazla öğrenciye ders verdi

YÜZLERCE SİNCANLI GENÇ YÜZMEYİ ÖĞRENDİ

Sincan ilçesinde çocukların tercih ettiği kurslardan birisi yüzme oldu. Sincan Belediyesi yüzme havuzlarında bu yaz 2 binden fazla gencin yüzme eğitimi aldığı ifade edildi. Konu ile ilgili Sincan Belediye Başkanı Murat Ercan bir paylaşımda bulundu.

Başkan Ercan X hesabından yaptığı paylaşımda şu ifadelere yer verdi;

"Bu yaz, yüzme havuzlarımızda 2000’den fazla öğrencinin yüzme eğitimi aldığını biliyor musunuz? Yaz Dönemi Yüzme Kurslarımız su topu maçıyla sona erdi. Yüzme eğitimini başarıyla tamamlayan çocuklarımız sertifikalarını alarak mezun oldu. Kurslarımıza katılan her bir evladımızı tebrik ediyorum"

Sincan Belediyesi yüzme kursları 2 binden fazla öğrenciye ders verdi - Resim : 2

GENÇLER EĞİTİM DÖNEMİNDE DE YALNIZ BIRAKILMADI

Okullarına geri dönen öğrencilere eğitim döneminde de Sincan Belediyesi tarafından destekler veriliyor. İlçede açılan millet kıraathaneleri ve kütüphaneler ile gençlerin daha rahat ders çalışacak ortamlara sahip olması sağlanıyor.

Kaynak: Haberankara.com
SONRAKİ HABER