Sincan Belediyesi yeni sezonda tiyatro perdesini Tembel Ayşe ile açtı

Sincan Belediyesi yeni sezonun tiyatro perdesini açtı. ‘Tembel Ayşe’ oyununu seyirci ile buluşturan Sincan Belediyesi vatandaşların yoğun ilgisi ile karşılaştı.

Sincan Belediyesi yeni sezonda tiyatro perdesini Tembel Ayşe ile açtı

Belediyelerin düzenlediği etkinlikler vatandaşların gündeminde yer almaya devam ediyor. Belediyeler tarafından düzenlenen etkinlikler ile ilgili olarak bilgi sahibi olmak isteyenlerin çalışmaları devam ederken Sincan Belediyesi yeni sezonun tiyatro perdesini ‘Tembel Ayşe’ oyunu ile açtı.

Kültür ve sanat faaliyetleri ile vatandaşların dikkatini çekmeye devam eden Sincan Belediyesi, tiyatro sezonunu eylül ayıyla beraber açtı.

SİNCAN BELEDİYESİNİN SAHNEYE TAŞIDIĞI ‘TEMBEL AYŞE’ TAM NOT ALDI

Geçtiğimiz hafta çocukların severek seyrettiği ‘Tembel Ayşe’ oyunu bu hafta sonu tekrar sahnelendi. Sincan Belediyesi Lale Konferans ve Tiyatro Salonu, miniklerin kahkahasıyla şenlenirken Tembel Ayşe oyununda, çocuklara çalışmanın erdemi anlatılıyor.

Sincan Belediyesi yeni sezonda tiyatro perdesini Tembel Ayşe ile açtı

Oyunda komik sahnelerle tembellik ve çalışkanlık arasındaki farklar gösterilirken, sağlıklı yaşam ve temizliğin önemine de vurgu yapılıyor. Başlama saati ise 14.00 olan oyun, 8 Eylül Pazar günü ücretsiz olarak çocuklarla tekrar buluşacak. ‘Tembel Ayşe’ oyunu aileleriyle salonu dolduran çocuklardan tam not aldı.

Kaynak: İHA
SONRAKİ HABER