Sincan Belediyesi yeni oyun alanları açarak çocukların yüzünü güldürüyor

İlçe genelinde her yaştan bireyin kendine uygun hizmet alanları bulması ve yararlanması için çalışmalarını sürdüren Sincan Belediyesi çocukları da unutmadı. İlçede 3 farklı yerde oyun parkı açan Sincan Belediyesi çocukların mutlu olmasını sağladı.

Sincan Belediyesi yeni oyun alanları açarak çocukların yüzünü güldürüyor

Son dönem özellikle ailelerin en çok şikayet ettiği konuların başında çocuklarının sosyalleşebileceği ve oyunlar oynayabileceği alanların azlığı geliyordu. Çocuklarının sosyalleşmesi ve enerjilerini oyunlar oynayarak atmasını isteyen ailelerde hem güvenli hem de donanımlı alanların açılması konusunda yetkililere çağrıda bulunuyordu.

Sincan Belediyesi yeni oyun alanları açarak çocukların yüzünü güldürüyor

“ÇOCUKLARIMIZA HAYIRLI OLSUN”

Konu ile ilgili harekete geçen Sincan Belediyesi ilçede yer alan çocuklar için 3 yeni oyun parkı yaptı. Parkların açılış törenlerine Sincan Belediye Başkanı Murat Ercan'da katıldı. Başkan Ercan çocukların eğlencesine ortak olurken “Gelecek nesillerimiz olan çocuklarımızın güven ve huzur içinde oynayabileceği alanlar inşa ediyoruz. Sizler için çalışmaya devam edeceğiz. Sincan'ımıza ve çocuklarımıza hayırlı olsun” şeklinde konuştu.

ÇOCUKLAR OYUNLAR OYNADI

Parkların açılış törenlerine aileleri ile birlikte gelen çocuklar için çeşitli etkinlikler düzenlendi. Çocuklar yüz boyama ve animasyon etkinliklerine katıldı ve neşe dolu anlar geçirdi. Son açılan 3 park ile Sincan genelinde açılan park sayısının 385 gibi bir rakama ulaştığı bildirildi. 29 Ekim ve Mustafa Kemal mahallelerine açılan parklara bölge çocuklarının yoğun ilgi göstermesi beklenirken onların yanında parklara gelen ebeveynlerinde bir birleri ile kaynaşması ve iletişimi arttırması bekleniyor.

Önümüzdeki günlerde Sincan'da çocuklar ve gençler dahil olmak üzere Sincanlıların yararlanabileceği yeni hizmet alanları açılacak.

SONRAKİ HABER