Sincan Belediyesi verdiği kurslar ile insanların hayatlarına dokunuyor

Ankara'nın Sincan ilçesinde kendisini geliştirmek ve farklı konularda uzmanlaşmak isteyenleri eğitme hamleleri devam ediyor. Bu konuda açılan gençlik merkezleri yeni deneyimler yaşamak isteyenleri bekliyor.

Sincan Belediyesi verdiği kurslar ile insanların hayatlarına dokunuyor

Toplumların devamında temel yapı taşının gençlik olduğunun farkında olan Sincan Belediyesi bu yaş grubuna yönelik hizmetler hayata geçirmeyi sürdürüyor. Açılan farklı alanlardaki kurslar ile Sincan gençliğinin hayatına olumlu yönde etkide bulunuluyor.

Sincan Belediyesi verdiği kurslar ile insanların hayatlarına dokunuyor

HERKES BU ALANLARA GELİP HİZMETLERDEN FAYDALANABİLİR

Sincan Belediye Başkanı Murat Ercan'da her yaştan vatandaşın bu yerlerden yararlanabileceğini ifade etti. Başkan Ercan "El işi, hobi, eğitim ve meslek edindirme ve kurslarımızda her yaş grubuna göre bir branş var" dedi.

Sincan Belediyesi verdiği kurslar ile insanların hayatlarına dokunuyor - Resim : 2

Tesislerinin kapılarının herkese sonuna kadar açık olduğunu ifade eden Sincan Belediye Başkanı Ercan "Meslek edindirme kurslarımız ile hayata yeni bir başlangıç yapmak, hobi kurslarımız ile yaşama renk katmak, çeşitli branşlardaki eğitim kurslarımız ile kendini geliştirmek ve sertifika sahibi olmak isteyen tüm Sincanlıları Gençlik Merkezlerimize bekliyoruz" şeklinde konuştu.

Sincan Belediyesi verdiği kurslar ile insanların hayatlarına dokunuyor - Resim : 3

TESİSLER KİŞİSEL VE TOPLUMSAL GELİŞİME KATKI SAĞLIYOR

Verilen kurslar insanların hayatlarına bir çok alanda katkı sağlıyor. Kendi yaş grubuna göre eğitim alan Sincanlılar yeni arkadaşlıklar edinip sosyalleşirken aynı zamanda kendilerine yeni bilgiler kazandırmış oluyor.

Kaynak: Haberankara.com
SONRAKİ HABER