Sincan Belediyesi vatandaşları Hollanda maçı için Sincan Park'a bekliyor

Sincan Park ilçe sakinlerinin unutulmaz anılar biriktirdiği bir yer olmaya devam ediyor. İlçeye farklı bir hava katan Park son günlerde yüzlerce Sincanlının beraber maç izlemesi ile adından söz ettiriyor.

Sincan Belediyesi vatandaşları Hollanda maçı için Sincan Park'a bekliyor

A Milli Takım uzun bir dönem sonra resmi maçlarda başarılı bir performans ortaya koymuştu. EURO 2024'ün elemelerini lider tamamlayan Bizim Çocuklar turnuvada ise son 8 takım arasına kalmayı başardı.

Futbolla yatıp kalkan Türkiye'de vatandaşlar böyle bir başarıya kayıtsız kalamadı. Bizim Çocukların maçını hep beraber sokaklarda izleyen vatandaşlar milli duyguları uç noktada yaşıyor.

SİNCAN'DA EURO 2024 RÜZGARI ESİYOR

Sincan Belediyesi'de ilçede yaşayanların coşkularını birlikte yaşaması için ön ayak olmuştu. Turnuvanın başından beri milli takımın maçlarını yayınlayan Sincan Belediyesi Hollanda maçında da vatandaşların birlikte olmasını sağlayacak.

Türkiye EURO 2024 Avrupa Şampiyonası Çeyrek Finalde Hollanda ile bu Cumartesi günü karşılaşacak. Saat 22:00'da başlayacak olan mücadelenin kazananı İngiltere-İsviçre maçının galibi ile karşılaşacak.

Türkiye en son 2008 yılında EURO 2008'de yarı final oynamıştı. Millilerimiz o maçta Almanya'ya yenilmiş ve turnuva tarihindeki en yüksek derecesini elde etmişti.

ÇEYREK FİNALİN ADRESİ SİNCAN PARK

Tüm Türkiye büyük bir heyecanla maçı bekliyor. Sincan Belediyesi'de maçı izlemek isteyen herkesi saat 22:00'da Sincan Park'a gelmeye davet ediyor.

Kaynak: Haberankara.com
SONRAKİ HABER