Sincan Belediyesi ücretsiz tiyatro gösterisi düzenleyecek

Sincan ilçesinde vatandaşlar için kültür sanat programları düzenlenmeye devam ediyor. Düzenlenen programlar ile insanların aile ve sevdikleri ile eğlenmeleri sağlanıyor.

Sincan Belediyesi ücretsiz tiyatro gösterisi düzenleyecek

Sincan Belediyesi sık sık vatandaşların katılması için ücretsiz olarak kültür sanat etkinlikleri düzenliyor. Her yaştan vatandaşa hitap eden gösteriler ile renkli anlar geçirilmesi amaçlanıyor.

"TÜM HEMŞEHRİLERİMİZ DAVETLİDİR"

Sincan Belediyesi düzenlediği etkinliklere bir yenisini daha ekledi. Belediyenin resmi hesapları üzerinden yapılan paylaşımda 28 Eylül Cumartesi günü Babam Geri Döndü isimli ücretsiz tiyatro gösterisi gerçekleştirileceği duyuruldu. Sincan Belediye Başkanı Murat Ercan'da "Kültür ve sanatın kalbi Sincan’da atmaya devam ediyor. “Babam Geri Döndü” isimli ücretsiz tiyatro gösterimine tüm hemşehrilerimiz davetlidir" diyerek ilçe sakinlerini programa katılmaya çağırdı.

Sincan Belediyesi ücretsiz tiyatro gösterisi düzenleyecek

SİNCAN'DA TİYATRO GÜNLERİ SÜRÜYOR

Sincan Belediyesi hem çocuklara hem de yetişkinlere yönelik ücretsiz tiyatro gösterimlerine devam ediyor. Cumartesi günü ilk olarak gündüz saat 14:00'da Tembel Ayşe adlı tiyatro izleyiciler ile buluşacak. Aynı günün akşamı saat 20:00'da ise Babam Geri Döndü oyunun gösterimi gerçekleşecek. Her iki oyunda Sincan Lale Konferans Salonunda yapılacak.

Sincan Belediyesinin ilerleyen süreçte de benzer tiyatro gösterimleri düzenlemesi bekleniyor. Belediye yönetimi sık sık vatandaşların ücretsiz katılabildiği etkinlikler organize ediyor.

Kaynak: Haberankara.com
SONRAKİ HABER