Sincan Belediyesi Türkiye-Portekiz maçını Sincan Park'ta yayınlayacak

Türkiye'nin EURO 2024 Avrupa Şampiyonasında verdiği mücadele yurt genelinde heyecanla takip ediliyor. Milli duyguların son zamanların en yoğun yaşandığı günlerde yerel yönetimlerde vatandaşların bu heyecanı beraber yaşamasını sağlıyor.

Sincan Belediyesi Türkiye-Portekiz maçını Sincan Park'ta yayınlayacak

Ankara'nın Sincan ilçesinde Mayıs ayında resmi açılışı gerçekleştirilen Sincan Park şu günlerde milli maç heyecanına sahne oluyor. Türkiye'nin Gürcistan'ı 3-1 yendiği maçınında takip edildiği Sincan Park'ta bir kez daha dev ekran kurulacak.

BAŞKAN ERCAN'DAN ÇAĞRI

Yarın akşam oynanacak Türkiye - Portekiz maçı öncesi Sincan Belediye Başkanı Murat Ercan'dan bir davet geldi. Vatandaşları Sincan Park'a çağıran Başkan Ercan ay yıldızlı forma ve bayraklarla gelinmesini istedi.

Sincan Belediyesi Türkiye-Portekiz maçını Sincan Park'ta yayınlayacak

Başkan Ercan yaptığı paylaşımda ilçe sakinlerine "Sincan’dan Bizim Çocuklar'a hep destek, tam destek!
Millilerimizin Portekiz ile oynayacağı EURO 2024 mücadelesini hep birlikte izliyoruz. Ay yıldızlı bayrağımızı, milli formanı ve güçlü desteğini al, gel; seni de bekliyoruz" diyerek seslendi.

GÖZLER BİZİM ÇOCUKLARDA

Türkiye'nin ilk maçta turnuvada ses getiren gollerle galibiyet alması ve bu mücadelenin sonucuna göre gruptan çıkmayı büyük oranda garantileyecek olması maça ilgiyi artırdı. Bu nedenle Sincan halkının yaz aylarında birlik ve beraberlik duygularının tavan yapacağı bu etkinliğe ilgisinin yoğun olması bekleniyor.

Türkiye grubundaki son maçında Çekya ile 26 Haziran'da karşılaşacak. Bu mücadeleninde Sincan Park'ta dev ekranda canlı bir şekilde yayınlanması bekleniyor.

Kaynak: Haberankara.com
SONRAKİ HABER