Sincan Belediyesi Türkiye Çekya maçı heyecanına ev sahipliği yaptı

Türkiye'nin EURO 2024'te gruptan çıkması ülke genelinde büyük bir sevinç yaşattı. Millileri son dakikaya kadar destekleyen yerlerden birisi de Ankara'nın Sincan ilçesi oldu.

Sincan Belediyesi Türkiye Çekya maçı heyecanına ev sahipliği yaptı

Sincan Belediyesi tarafından maçtan önce yayınlanan duyurularda vatandaşlar Çekya maçını beraber izlemek için Sincan Park'a davet edilmişti. Maçın ifade ettiği önem ve EURO 2008'deki Çekya maçı gibi gruptan çıkmak için kazanılmak zorunda olunan bir mücadele olması maça gösterilen ilgiyi artırdı.

SİNCANLILAR TEK YÜREK OLDU

Saat 22'de başlayan maç öncesi Sincan'da yaşayan vatandaşlar mücadeleyi beraber izlemek adına Sincan Park'ta toplandı. Sincan Belediye Başkanı Murat Ercan'da vatandaşlarla birlikte A Milli Futbol Takımını desteklemek için alana geldi.

Türkiye maçı 2-1 kazandı. Millilerimizin girdiği her pozisyon ve attığı goller Sincan Park'da güzel anlar oluşmasına neden oldu. Alınan galibiyet ve üst tura çıkma olayından dolayı Sincan Belediye Başkanı Murat Ercan sosyal medya hesabından bir paylaşımda bulundu.

Sincan Belediyesi Türkiye Çekya maçı heyecanına ev sahipliği yaptı

BAŞKAN ERCAN'DAN TEBRİK

Başkan Ercan "Hemşerilerimizle birlikte Millilerimizin Çekya galibiyetini büyük bir heyecan ve coşkuyla takip ettik. Çekya’yı yenerek milletçe hepimizi sevince boğan ve EURO 2024’te son 16’ya kalan A Milli Takımımızı yürekten kutluyor, Bizim Çocuklar’a üst turda başarılar diliyorum" şeklinde konuştu.

Milliler bir sonraki maçına 2 Temmuz'da çıkacak. Sincan Belediyesi grup maçlarında olduğu gibi Avusturya maçını da dev ekrandan yayınlayacak. Maçların tamam ya da devam mücadeleleri olacak olmasından dolayı Sincanlıların ilgisinin yüksek olması bekleniyor.

Kaynak: Haberankara.com
SONRAKİ HABER