Sincan Belediyesi Türk Musikisi Konservatuvarı yetenek sınavı başvuruları uzatıldı

2024 - 2025 dönemi için Sincan Belediyesi Sincan Belediyesi Türk Musikisi Konservatuvarı yetenek sınavı düzenleneceğini duyurmuştu. Yoğun başvuru üzerine son başvuru tarihi uzatıldı.

Sincan Belediyesi Türk Musikisi Konservatuvarı yetenek sınavı başvuruları uzatıldı

Sincan Belediyesi tarafından açılan Türk Musikisi Konservatuarı büyük ilgi görmeye devam ederken açılan yetenek sınavında son başvuru tarihi uzatıldı. Sincan Belediye Başkanı Murat Ercan tarafından yapılan açıklama ile yoğun istek üzerine son başvuru tarihinin 12 Eylül tarihine kadar uzatılmasına karar verildiği ifade edildi.

SİNCAN'DA SESİNE VE YORUMUNA GÜVENEN ADAYLAR İÇİN SÜRE UZATILDI!

Sincan Belediyesi tarafından yapılan açıklamada "Sincan Belediyesi Türk Musikisi Konservatuvarı 2024-2025 Dönemi Yetenek Sınavı başvuruları başladı. Türk musikisine gönül vermiş birbirinden kıymetli akademisyenlerden eğitim alma fırsatı sizleri bekliyor" denilerek başvuru tarihi 1 Temmuz - 1 Eylül 2024 olarak açıklanmıştı.

Sincan Belediyesi Türk Musikisi Konservatuvarı yetenek sınavı başvuruları uzatıldı

Sincan Belediye Başkanı Murat Ercan tarafından yapılan açıklama ile "Türk musikisi yeni yeteneklerini aramaya devam ediyor. Sincan Belediyesi Türk Musikisi Konservatuvarı 2024-2025 Dönemi Yetenek Sınavı başvuruları, sizlerden gelen yoğun istek üzerine 12 Eylül 2024’e kadar uzatıldı. Sesine ve yorumuna güvenen tüm adayları bekleriz" denilerek son başvuru tarihinin 12 Eylül tarihine uzatıldığı ilan edildi.

Konservatuar eğitimi almak isteyen adaylar için böylelikle tanınan süre uzatılmış oldu. Sesine ve yorumuna güvenen adaylar için başvurular 12 Eylül tarihinde sona ermiş olacak.

Kaynak: Haberankara.com
SONRAKİ HABER