Sincan Belediyesi Türk Musikisi Konservatuvarı yetenek sınavı başvuruları 1 Eylül'de sona eriyor

Sincan Belediyesi Türk Musikisi Konservatuarı için son başvuru tarihi hızla yaklaşıyor. Adaylar 2024 - 2025 yetenek sınavı için 1 Eylül tarihine kadar başvuru yapabilecekler.

Sincan Belediyesi son başvuru tarihini duyurdu

Ankara Yıldırım Beyazıt Üniversitesi ile Sincan Belediyesi arasında imzalanan protokol ile açılan Sincan Belediyesi Türk Musikisi Konservatuarı yoğun ilgi görmeye devam ediyor. 2024 -2025 eğitim öğretim yılı için beklenen yetenek sınavı için başvurular 1 Temmuz tarihi itibariyle internet üzerinden kabul edilmeye başlanmıştı. Adaylar için son başvuru tarihi hatırlatması yapıldı.

SİNCAN BELEDİYESİ TÜRK MUSİKİSİ KONSERVATUARI SON BAŞVURU TARİHİ NE ZAMAN?

Sincan Belediyesi tarafından yapılan açıklamada "Sincan Belediyesi Türk Musikisi Konservatuvarı 2024-2025 Dönemi Yetenek Sınavı başvuruları başladı. Türk musikisine gönül vermiş birbirinden kıymetli akademisyenlerden eğitim alma fırsatı sizleri bekliyor" denilerek başvuru tarihi 1 Temmuz - 1 Eylül 2024 olarak açıklandı.

Sincan Belediyesi Türk Musikisi Konservatuvarı yetenek sınavı başvuruları 1 Eylül'de sona eriyor

Sincan Belediyesi ile Ankara Yıldırım Beyazıt Üniversitesi arasında atılan imzalar kapsamında açılan konservatuar için bu sene Kanun, Ney, Keman, Ses ve Geleneksel Vurmalı Çalgılar için adayların başvuruları kabul edilecek. Sincan Belediyesi Türk Musikisi Konservatuvarı 2024 – 2025 Eğitim Yılı Özel Yetenek Sınavı Başvuru Formu, Sincan Belediyesi internet sitesi üzerinden online olarak doldurulacak. Başvurusu kabul edilen adaylar yetenek sınavına katılma hakkı elde edecekler.

Kaynak: Haberankara.com
SONRAKİ HABER