Sincan Belediyesi Sincan Park'ta satranç turnuvası düzenledi

Murat Ercan yönetiminin son dönemde ilçeye kazandırdığı en büyük yatırımlardan olan Sincan Park açılır açılmaz hızlı bir tempo ile Sincanlılarla buluştu. Son olarak belediye satranç severleri memnun edecek bir adım attı.

Sincan Belediyesi Sincan Park'ta satranç turnuvası düzenledi

19 Mayıs döneminde görkemli bir açılış ile vatandaşların hizmetine sunulan Sincan Park'ta geçtiğimiz haftalarda milli maç heyecanı da yaşanmıştı. EURO 2024 döneminde kurulan dev ekranda milli takımımızın maçlarını izleyen vatandaşlar Sincan Park'ta milli duyguları doruklarda yaşamıştı.

SATRANÇ TUTKUSU İNSANLARI SİNCAN PARK'A TOPLADI

Bu dönemin ardından Sincan Park'ta önemli bir etkinlik organize edildi. Sincan Belediyesi Türkiye Satranç Federasyonu ile işbirliğine giderek bir satranç turnuvası başlattı.

Türkiye'nin farklı yerlerinden gelen vatandaşlar satranç tutkusu için Sincan Park'ta toplandı. Stratejik hamlelerin ve nefes kesen anların yaşandığı turnuvada heyecan önümüzdeki günlerde de devam edecek.

Sincan Belediyesi Sincan Park'ta satranç turnuvası düzenledi

KAZANANA PARA ÖDÜLÜ VAR

Sincan Belediyesi'nin ev sahipliğinde Sincan Park'ta gerçekleşen turnuvanın sonucunda dereceye giren sporcular para ödülü kazanacak. Her yaştan insanın satranç için Sincan Park'ta toplanması bu oyuna verilen değeri bir kez daha gözler önüne serdi.

Önemli bir etkinliğe ev sahipliği yapmanın mutluluğunu yaşayan Sincan Belediyesinin ilerleyen günlerde farklı programlara ev sahipliği yapması bekleniyor. Sincan halkı boş zamanlarını geçirmek için Sincan Park'ı tercih etmeye devam ediyor.

Kaynak: Haberankara.com
SONRAKİ HABER