Sincan Belediyesi Sincan Park'ta milli maçları yayınlamaya devam ediyor

Ankara'nın Sincan ilçesinin yeni eğlence mekanı olan Sincan Park vatandaşların bir arada yaz akşamları geçirmesini sağlıyor. 2024 yazına damga vuran EURO 2024 heyecanı için Sincanlılar bir kez daha toplandı.

Sincan Belediyesi Sincan Park'ta milli maçları yayınlamaya devam ediyor

İlk olarak A Milli futbol takımının Gürcistan maçını kendileri için kurulan dev ekranda izleyen Sincanlılar önceki akşam Portekiz maçı için yeniden bir araya geldi.

90 dakika boyunca Bizim Çocukları heyecanla takip eden vatandaşlar 3-0'lık yenilgi ile üzülmelerine karşın umutlarını korumayı sürdürdü. Tüm Türkiye'de olduğu gibi Sincanlı futbol severler umutlarını Çekya maçına sakladı. Türkiye, Çekya maçından bir puan alması halinde adını son 16'ya yazdıracak.

"DESTEĞİMİZ SONUNA KADAR DEVAM EDECEK"

Sincan Belediye Başkanı Murat Ercan'da sosyal medya hesabı üzerinden yaptığı açıklamada milli takıma tam destek verdi.

Başkan Ercan "A Milli Futbol Takımımızın Portekiz ile oynadığı Avrupa Şampiyonası müsabakasını hemşehrilerimizle birlikte izledik. Büyük bir heyecanla takip ettiğimiz mücadele umduğumuz gibi sonuçlanmasa da Bizim Çocuklar’a desteğimiz sonuna kadar devam edecek. Gruptan çıkıp EURO 2024 maceramızı sürdüreceğimize yürekten inanıyoruz. Çekya maçında yine burada, Millilerimizin yanında olacağız" dedi.

SİNCANLILAR BİR KEZ DAHA SİNCAN PARK'TA TOPLANACAK

Sincan Belediye Başkanı Ercan bu söylemi ile millilerin gruptaki son maçı olan Çekya mücadelesi içinde dev ekran kuracaklarını açıklamış oldu. Maçın çok önemli olmasından dolayı Sincanlıların kurulacak dev ekrana büyük ilgi göstermesi bekleniyor.

Kaynak: Haberankara.com
SONRAKİ HABER