Sincan Belediyesi Sincan Park'ta hafta sonu eğlenceleri düzenleyecek

Açıldığı günden beri Sincan için özel bir yere sahip olan Sincan Park sık sık toplumsal etkinliklere sahne oluyor. Belediye tarafından organize edilen etkinliklere her yaştan Sincanlı katılım sağlıyor.

Sincan Belediyesi Sincan Park'ta hafta sonu eğlenceleri düzenleyecek

Sıcakların yoğun olduğu dönemlerde hafta sonlarının önemi daha farklı oluyor. Aileler bu günlerde gezme ve piknik gibi aktiviteler yaparak süreyi değerlendiriyor.

Sincan Belediyesi de bugün ve yarın Sincanlıların eğlence dolu vakit geçirebilmesi için bir program hazırladığını duyurdu. Sincan Park'ta gerçekleşecek olan programda birbirinden eğlenceli etkinlikler yer alacağı bildirilirken tüm vatandaşlar eğlenceye davet edildi.

BAŞKAN ERCAN'DAN TÜM VATANDAŞLARA ÇAĞRI

Sincan Belediye Başkanı Murat Ercan'da yaptığı paylaşımda "Başkentte hafta sonu eğlencesinin adresi Sincan Park. Kahve ikramı, spor, denge, mantık oyunları ve çok daha fazlası için Sincan Park’a davetlisiniz" dedi.Sincan Belediyesi Sincan Park'ta hafta sonu eğlenceleri düzenleyecek

Sincan Belediyesi Sincan Park'ta hafta sonu eğlenceleri düzenleyecek - Resim : 2

Etkinlikler saat 16'dan başlayıp 22'ye kadar sürecek. Yaz oyunları ile dolu programlara katılımın yüksek olması bekleniyor.

SİNCAN PARK'TA ETKİNLİKLER BİTMİYOR

Sincan Belediyesi tarafından açılan Sincan Park daha öncesinde toplu milli maç ve sinema filmi izleme etkinliklerine sahne olmuştu. Güzel anların yaşandığı etkinlikler sonraki programlar için beklentiyi artırmıştı.

Yaz dönemi tamamen bitene kadar Sincan Park'ta farklı etkinliklerin düzenlenmesi bekleniyor. Vatandaşlar normal günlerde de yoğun olarak Sincan Park'a geliyor.

Kaynak: Haberankara.com
SONRAKİ HABER