Sincan Belediyesi, Sincan Park'ta Açık Hava sineması etkinliği düzenledi

Ankara'nın son dönemde yapılan en büyük yeşil alanlarından olan Sincan Park, ilçede yeni bir yaşam merkezi oldu. Bünyesindeki oyun ve oturma alanlarına ek olarak çevre dostu enerji kullanımı yapan Sincan Park, toplu organizasyonlarında odak noktası oldu.

Sincan Belediyesi, Sincan Park'ta Açık Hava sineması etkinliği düzenledi

Yaz ayına girilirken resmi açılışı yapılan Sincan Park sık sık Sincan Belediyesi tarafından yapılan etkinliklere sahne oluyor. Milli maçları izlemek için Sincan Park'ta toplanan vatandaşlar, turnuva sonrasında da hep birlikte Sincan Park'ta dev ekranda film keyfi yaşıyor.

SİNCANLILAR BERABER FİLM İZLEDİ

Sincan Belediye Başkanı Murat Ercan sosyal medya hesabı üzerinden geçtiğimiz günlerde bir duyuru yapmıştı. Başkan Ercan duyurusunda Sincan Park'ta bir açık hava sineması programı hazırladıklarını söylemiş ve herkesi bu etkinliğe katılmaya davet etmişti.

Başkan Ercan Kore Savaşı dönemini anlatan Ayla filmini Sincan halkına izleteceklerini söylemişti. Dün akşam açık hava sineması etkinliği gerçekleştirildi. Sincanlı vatandaşlar aile ve sevdikleri ile beraber bir yaz akşamında dışarıda film izleme deneyimi yaşamıştı.

Sincan Belediyesi, Sincan Park'ta Açık Hava sineması etkinliği düzenledi

"SİNCAN PARK TAM DA HAYAL ETTİĞİMİZ GİBİ"

Program sonrasında Sincan Belediye Başkanı Murat Ercan, Sincan Park'ın çok yönlülüğünü ifade eden bir paylaşımda bulundu. Başkan Ercan "Sincan Park tam da hayal ettiğimiz gibi. 300 bin m²’lik devasa sosyal yaşam alanımızla 7’den 70’e tüm Ankaralılara hizmet etmeye devam ediyoruz. Açık hava sineması, çocuk parkları, bisiklet yolları, kafeler, yöresel ürünler pazarı ve çok daha fazlası hemşehrilerimiz için burada" şeklinde konuştu.

İlerleyen haftalarda da sıcaklıkların yüksek seyretme beklentisinden dolayı Sincan Park'ta başka programlarında yapılması ön görülüyor. Sincan Belediyesi resmi hesaplarından vatandaşlara duyurular yaparak bilgi sahibi olmalarını sağlıyor.

Kaynak: Haberankara.com
SONRAKİ HABER