Sincan Belediyesi satranç turnuvasında ödüller sahiplerini buldu

Ankara'nın Sincan ilçesinde önemli bir spor organizasyonu süreci daha geride kaldı. Türkiye'nin dört bir yanından ilçeye gelen satranç tutkunları şampiyonluk için kıyasıya bir mücadele verdi.

Sincan Belediyesi satranç turnuvasında ödüller sahiplerini buldu

Sincan Belediyesi tarafından geçtiğimiz aylarda vatandaşların hizmetine açılan Sincan Park bir sosyalleşme alanı olduğu kadar önemli etkinliklere de sahne oluyor. Sincan'ın olduğu kadar Ankara'nın da önemli bir yaşam alanı olarak ön plana çıkan Sincan Park'ta son olarak bir satranç turnuvası düzenlendi.

TURNUVAYA İLGİ YÜKSEK OLDU

Sincan Belediyesi ve Türkiye Satranç Federasyonu iş birliğinde süren Satranç Turnuvası heyecan dolu mücadelelerin ardından sona erdi. Turnuvanın ardından kazanan isimleri ödülleri ve madalyaları Sincan Belediye Başkanı Murat Ercan ve Türkiye Satranç Federasyonu yetkilileri tarafından verildi.

Sincan Belediyesi satranç turnuvasında ödüller sahiplerini buldu

Yapılan organizasyon ile ilgili düşüncelerini ifade eden Başkan Ercan "43 ilden ve 4 farklı ülkeden, 7 farklı kategoride 858 satranç sevdalısının yarıştığı ve 2 gün süren turnuvamızı tamamlayarak ödül törenimizi büyük bir coşkuyla gerçekleştirdik. Ödül kazanan ve turnuvaya katılan her bir kardeşimi canıgönülden tebrik ediyor, her birine hayat boyu başarılar diliyorum" ifadelerini kullandı.

PROGRAMLAR DEVAM EDECEK

Her yaştan katılımcının yer aldığı Satranç Turnuvası geride güzel anlar bıraktı. Gençlerin satrançla ilgilenmesinden memnun olduğunu ifade eden Sincan Belediye Başkanı Murat Ercan etkinliklerin süreceği mesajını verdi.

Kaynak: Haberankara.com
SONRAKİ HABER