Sincan Belediyesi Ramazan ayında iftar çadırı ve yemek dağıtımı ile vatandaşlarına destek veriyor!

Bugün ilk iftarını yapacak vatandaşlar için Ankara genelinde hazırlıklar sürüyor. Bu kapsamda Ankara'nın Sincan ilçesinde belediye tarafından vatandaşların iftarlarını açması için çadırlar kuruluyor.

Sincan Belediyesi Ramazan ayında iftar çadırı ve yemek dağıtımı ile vatandaşlarına destek veriyor!

Her yıl Ramazan ayında 30 gün boyunca oruç ibadetini gerçekleştiren Müslüman vatandaşlar için yurt genelinde iftar çadırları kuruluyor. Sincan Belediyesi de geçmiş yıllarda olduğu gibi bu yılda da vatandaşlarına desteklerini sürdürüyor.

Sincan Belediyesi Ramazan ayında iftar çadırı ve yemek dağıtımı ile vatandaşlarına destek veriyor!

SİNCAN BELEDİYESİ'NDEN İHTİYAÇ SAHİPLERİNE YARDIM

İlçenin 6 farklı noktasında iftar çadırı kuran Sincan Belediyesi bu duruma ek olarak ihtiyaç sahibi olan binlerce vatandaşının kapısına kadar yardımları götürüyor. Murat Ercan'ın başkanlığını yaptığı Sincan Belediyesi'ne bağlı ekipler 5 bin kişiye rahat bir Ramazan ayı geçirmeleri için gıda ve hijyen kolisi dağıtımında bulunuyor. Sincan Belediyesi ayrıca ilçe genelinde 2.200 kişiye sıcak yemeği desteği sağlayarak vatandaşlarının rahat bir dönem geçirmesi ve gıda ihtiyaçlarını kolay bir şekilde karşılamasını sağlıyor.

Sincan Belediyesi Ramazan ayında iftar çadırı ve yemek dağıtımı ile vatandaşlarına destek veriyor! - Resim : 2

Gün boyu vatandaşların evlerine kadar ekipler ile götürülen yemekler hijyenik ortamlarda denetimleri yapılarak hazırlanıyor. Konu ile ilgili Sincan Belediye Başkanı Murat Ercan'da sosyal belediyecilik anlayışı gereği Ramazan ayı da dahil olmak üzere yılın her döneminde vatandaşlarına destek olacaklarını ifade ediyor. Sincan ilçesi bugün ilk iftarını saat 18:58'de yapacak.

6 FARKLI NOKTADA İFTAR ÇADIRI

Sincan Belediyesi Lale Meydanı, Evliya Çelebi Millet Kıraathanesi yanı, Ulubatlı Hasan Mahallesi, Ortapınar TOKİ, Yenikent Ek Bina yanı, Temelli Hürriyet Mahallesi'nde kurduğu iftar çadırları ile ay boyunca vatandaşlarına iftar verecek.

Sincan Belediyesi tarafından Ramazan ayı boyunca çeşitli sosyal faaliyetler düzenlenmesi bekleniyor. Belediye hesaplarından hazırlanacak etkinlikler hakkında duyurular yapılması ön görülüyor.

SONRAKİ HABER