Sincan Belediyesi periyodik olarak çöp konteyneri bakımı yapıyor

Sincan Belediye Başkanı Murat Ercan ilçede yapılan temizlik faaliyetleri hakkında bilgiler verdi. Başkan Ercan "Ekiplerimiz görevlerinin başında" şeklinde konuştu.

Nüfusun kalabalık olduğu yerde temizlik konusundaki bir olumsuzluk istenmeyen sonuçlara neden olabiliyor. Bundan dolayı Sincan Belediyesi ekipleri ihtiyaca göre cadde ve sokaklarda temizleme faaliyetlerinde bulunuyor.

Çöp konusu insanların en hassas oldukları konuların başında geliyor. İnsanların çöplerini attığı konteynerlerin onların sağlığına bir tehdit olmasını istemeyen Sincan Belediyesi düzenli olarak çöp kutularının temizliğini yapıyor.

KONTEYNERLER DEZENFEKTE EDİLİYOR

Sincan Belediyesine bağlı ekipler ilçe genelindeki çöp konteynerlerine giderek yıkama ve dezenfekte aracıyla konteynerleri temizliyor. Bu sayede konteynerlerin hastalık yuvası olması engelleniyor.

Sincan Belediye Başkanı Murat Ercan sosyal medya hesapları üzerinden belediyeye bağlı ekiplerin yaptığı konteyner temizlik işlemlerinden bahsetti. Başkan Ercan "Ekiplerimiz tertemiz, hijyenik ve sağlıklı bir Sincan için daima görevinin başında. Ekiplerimizce, sokaklarımızda bulunan çöp konteynerleri periyodik olarak temizleniyor ve dezenfekte ediliyor. Düzenli olarak mazgallar, park, bahçe ve sokaklarda haşerelere karşı ilaçlanıyor" dedi.

Temizlik işlemleri son günlerde hastalık haberlerinden dolayı daha önem kazandı. Bu nedenle ekiplerin aynı düzende işlemleri sürdürmesi bekleniyor.

Kaynak: Haberankara.com