Sincan Belediyesi öğrencilere ücretsiz İngilizce kursu veriyor

Sincan Belediyesi ilçedeki öğrencilerin eğitim hayatlarına katkıda bulunmak amacıyla projelerini sürdürüyor. Bu çerçevede öğrenciler için ücretsiz İngilizce kursu veren Sincan Belediyesi, çocukların dil gelişimine de destek oluyor.

Sincan Belediyesi öğrencilere ücretsiz İngilizce kursu veriyor

Sincan Belediyesi öğrencilerin eğitim hayatına destek olmaya devam ediyor. Öğrenciler için birbirinden farklı kurslarla adından söz ettiren Sincan Belediyesi, ilçede ikamet eden öğrencileri yaz tatilinde de yalnız bırakmıyor.

Yaz tatilini değerlendirmek isteyen öğrenciler için dil kurslarının kapılarını aralayan Sincan Belediyesi, ilçede ikamet eden öğrenciler için ücretsiz olarak İngilizce kursu başlattı.

SİNCAN BELEDİYESİ ÇOCUKLAR İÇİN ÜCRETSİZ İNGİLİZCE KURSU DÜZENLİYOR

Sincan Belediyesi çocuklara özel sunduğu İngilizce kursuyla ilgi görmeye devam ederken ilçedeki Gençlik Merkezlerinde devam eden İngilizce kursu ile öğrenciler hem temel İngilizceyi öğreniyor hem de yaz tatilini verimli geçirme fırsatı elde ediyor.

Sincan Belediyesi öğrencilere ücretsiz İngilizce kursu veriyor

Pek çok alanda verdiği ücretsiz kurslarla adını duyuran Sincan Belediyesi, öğrencileri destekleyerek geleceğe hazırlamayı amaçlarken çocuklar için verilen ücretsiz İngilizce eğitimi de hız kesmeden devam ediyor.

Sincan Belediyesi öğrencilere ücretsiz İngilizce kursu veriyor - Resim : 2

İngilizce kursuna katılan çocuklar 25 kişilik sınıflarda eğitim görmeye devam ederken 4 - 5 ve 6'ncı sınıflar için oluşturulan eğitim modeli okula destek amacı taşırken 2 ve 3'üncü sınıflar için oluşturulan program ise müzik ve oyunlar eşliğinde sürdürülüyor. Böylece çocukların İngilizceyi eğlenerek öğrenmeleri amaçlanıyor.

SONRAKİ HABER