Sincan Belediyesi millilerin çeyrek final coşkusuna Sincan Park'ta ev sahipliği yaptı

Türkiye bir kez daha milli takım için tek yürek oldu. Çeyrek finale yükselen milli takımın başarısına destek olan yerlerden birisi Ankara'nın Sincan ilçesi oldu.

Sincan Belediyesi'nin Mayıs ayında resmi açılışını gerçekleştirdiği Sincan Park henüz ilk aylarında unutulmaz anlara ev sahipliği yapmayı sürdürüyor. EURO 2024'ün başından beri milli takımın maçlarının naklen yayınlandığı Sincan Park'ta Avusturya maçı da aynı şekilde yayınlandı.

SİNCAN'DA GEÇ SAATLERE KADAR KUTLAMA

Sincanlılar maç saati öncesinde Sincan Park'ta kendileri için hazırlanan alanda toplandılar. Maçı heyecanla takip eden ve atılan her golde sevinç çığlıkları atan vatandaşlar son düdük ile büyük mutluluk yaşadı. Ellerinde bayraklar ve giydikleri milli formalar ile milli marşlar söyleyip tezahürat yapan Sincanlılar kutlamaları konvoy yaparak sürdürdü.

Sincan Belediyesi millilerin çeyrek final coşkusuna Sincan Park'ta ev sahipliği yaptı

"YOLUN SONU KUPA OLSUN"

Sincan Belediye Başkanı Murat Ercan sosyal medya hesabından takımın elde ettiği başarı ile ilgili bir kutlama mesajı yayınladı. Başkan Ercan mesajında "Bu müthiş heyecanı, coşkuyu ve sevinci bizlere yaşatan; harikulade futboluyla Avusturya’yı 2-1 yenerek EURO 2024’te çeyrek finale yükselen A Milli Futbol Takımımızla gurur duyuyoruz. Helal olsun size Bizim Çocuklar! Yolun sonu kupa olsun" dedi.

Tüm Türkiye'den benzer görüntüler gelmeye devam etti. A Milli Futbol Takımımızı destekleyen vatandaşlar Çeyrek finale çıkma başarısından dolayı duydukları memnuniyeti dile getirdiler.

Kaynak: Haberankara.com
SONRAKİ HABER