Sincan Belediyesi milli maç için Sincan Park'a dev ekran kurdu!

Türkiye'nin üst üste 3. defa bir Avrupa Futbol Şampiyonasına katılması ve kadronun çok umut verici olması futbolseverlerde de büyük bir beklenti oluşturdu. Havanın güzel olması ve milli duyguların ön planda olacağı bir maç olmasından dolayı Sincan Belediyesi de kollarını sıvadı.

Sincan Belediyesi milli maç için Sincan Park'a dev ekran kurdu!

Ankara'nın bir çok ilçesinde benzer şekilde Sincan'da da her yaştan vatandaşın beraber maçı izlemesi için dev ekran kuruldu. Geçtiğimiz ay hizmete sunulan ve Sincan halkının büyük bir ilgi gösterdiği Sincan Park bu sefer milli marşlar ile inledi.

SİNCAN PARK'TA MİLLİ HEYECAN

Sincanlı vatandaşlar EURO 2024 Avrupa Futbol Şampiyonasında Türkiye'nin Gürcistan ile oynadığı ve 3-1'lik bir skorla rakibini yendiği maçı Sincan Park'ta beraber izledi. Heyecanı yüksek maçta hop oturup hop kalkan Sincanlılar galibiyeti doyasıya kutladı.

Sincan Belediyesi milli maç için Sincan Park'a dev ekran kurdu!

Her yaştan Sincanlının kendileri için Sincan Belediyesi tarafından kurulan dev ekranda seyrettiği milli maç Sincanlıların keyifli anlar geçirmesine neden oldu. Aile ve arkadaşları ile beraber milli maçı seyretmeye gelen vatandaşlar galibiyetinde verdiği etki ile alandan memnun ayrıldı.

SİNCAN BELEDİYE BAŞKANI MURAT ERCAN'DAN TEBRİK MESAJI

Sincanlıların yaşadığı milli maç heyecanına ek olarak Başkan Ercan'dan bir tebrik paylaşımı geldi. Sincan Belediye Başkanı Murat Ercan "Sincan Park’ta, 90 dakika boyunca kalbimiz Bizim Çocuklar’la birlikte attı! Mutluyuz, gururluyuz. EURO 2024 Avrupa Şampiyonası’na galibiyetle başlayan A Millî Futbol Takımımızı kutluyoruz" şeklinde konuştu.

Sincanlıların diğer maçlarda da aynı coşku ve heyecanı yaşaması ve bulundukları yerden Milli Takıma desteklerini iletmeleri bekleniyor.

Kaynak: Haberankara.com
SONRAKİ HABER