Sincan Belediyesi Mevlid Kandili özel programı düzenleyeceğini açıkladı

Tüm islam dünyası yarın önemli bir gün yaşayacak. Hz. Muhammed'in doğumu münasebetiyle idrak edilen Mevlid Kandili için ülke genelinde olduğu gibi Sincan'da da bir program düzenlenecek.

Sincan Belediyesi Mevlid Kandili özel programı düzenleyeceğini açıkladı

Yıl içerisinde dini anlamda önemli bir çok gün bulunuyor. Bu günlerde Müslümanlar ibadet ederek o günü toplanıp beraber kutluyor. Manevi duyguların yüksek olduğu bu dönemlerde insanlar dualar ederek dileklerinin gerçekleşmesini istiyor.

İnsanların bir araya gelmesine vesile olmak adına Sincan Belediyesi bir program hazırladıklarını duyurdu. Belediye tarafından yapılan duyuruda yarın saat 19:00'da Törekent Yavuz Selim camisinde Mevlid kandili özel programı hazırlandığı ifade edildi.

Sincan Belediyesi Mevlid Kandili özel programı düzenleyeceğini açıkladı

BELEDİYEDEN SİNCAN HALKINA ÇAĞRI

Sincan Belediyesi "Ellerimizi hep birlikte semaya kaldıracağımız Mevlit Kandili Özel Programımıza tüm hemşehrilerimiz davetlidir" diyerek tüm vatandaşları bu manevi organizasyona katılmaya çağırdı.

Sincan halkının Törekent'te düzenlenecek programa ilgisinin yüksek olması bekleniyor. Mevlid Kandili için hazırlanan programda vatandaşlar Kur'an-ı Kerim tilaveti ve dualar ile bugünden en iyi şekilde yararlanmaya çalışacak.

TÜRKİYE GENELİNDE BİR ÇOK PROGRAM DÜZENLENECEK

Ankara'nın bir çok yerinde benzer şekilde Mevlid kandiline özel programlar düzenlenecek. Mevlid kandilini doyasıya yaşamak için yapılacak programlarda binlerce kişi bir arada olacak. Her yaştan vatandaş camilerde ve programlarda dualar etmek için hazır olacak.

Kaynak: Haberankara.com
SONRAKİ HABER