Sincan Belediyesi meme kanseri farkındalık semineri düzenleyecek

İstisna durumlar haricinde sadece kadınlarda görülen Meme Kanseri önemli bir sağlık sıkıntısı olarak biliniyor. Kadınların bu hastalığın bilincinde olması ve gerekli önlemleri alması hayati anlam taşıyor.

Sincan Belediyesi meme kanseri farkındalık semineri düzenleyecek

Kadınlarda görülmesi ile bilinen meme kanseri, meme dokusundaki hücrelerin kontrolsüz olarak büyümesi ile ortaya çıkan bir kanser türü. Uzmanlar bu konuda kadınlara gerekli kontrolleri yapmaları ve erken teşhis ile hastalığın ilk aşamada tespit edilmesinin önemini ifade ediyor.,

BELEDİYE TÜM KADINLARI DAVET ETTİ

Sincan Belediyesi de bu hastalığa karşı bir farkındalık oluşturmak için harekete geçti. Ekim ayının meme kanseri farkındalık ayı olmasından dolayı yarın bir farkındalık programı düzenleneceği açıklandı.

Sincan Belediyesi meme kanseri farkındalık semineri düzenleyecek

Konu ile ilgili yapılan bilgilendirmede şu ifadelere yer verildi;

"1-31 Ekim Meme Kanseri Farkındalık Ayı kapsamında, birbirinden kıymetli ve alanlarında uzman hocalarımızın katılımlarıyla gerçekleşecek eğitim-farkındalık programımıza tüm hanımefendileri davet ediyoruz"

UZMAN İSİMLER HASTALIĞA KARŞI BİLGİLER VERECEK

Lale Konferans Salonunda gerçekleşecek etkinlikte Prof. Dr. Lütfi Doğan, Op. Dr. Toygar Sarı ve Doç. Dr. Çağlar Özçelik katılımcılara hastalığı daha yakından tanımaları konusunda bilgiler verecek. Saat 14:00'da başlayacak etkinliğe katılım ücretsiz olacak. Sincan Belediyesi bu tarz programlar ile toplumun ortak noktada buluştuğu sorunlara daha duyarlı olunmasına destek oluyor.

Kaynak: Haberankara.com
SONRAKİ HABER