Sincan Belediyesi kreş ve gündüz bakımevlerinde ilk gün heyecanı

Sincan Belediyesi bünyesinde hizmet veren kreş ve gündüz bakımevlerinde dün minikler ilk gün heyecanı yaşadı. Okula başlayan çocuklar ve aileler büyük heyecan yaşarken uyum dönemi başladı.

Sincan Belediyesi kreş ve gündüz bakımevlerinde ilk gün heyecanı

Sincan Belediyesi'nin fırsat eşitliği yaratmak adına hizmete almış olduğu kreş ve gündüz bakımevlerinde dün ilk gün heyecanı yaşandı. Sincan Belediyesi gündüz bakımevleri ve kreşlerine kayıt olan öğrenciler Pazartesi günü itibariyle eğitim almaya başlarken ilk gün çocuklar kadar veliler de heyecanlıydı. Bazı çocuklar ilk gün olmasına rağmen okula kolay bir şekilde adapte olurken kaygı yaşayan çocuklara ise uzman eğitmenler tarafından destek verilerek okula alışmaları için adım atıldı.

SİNCAN BELEDİYESİ EĞİTİME BAŞLAYAN MİNİKLERİN YANINDA!

Sincan Belediye Başkanı Murat Ercan yapmış olduğu paylaşım ile "Miniklerimiz eğitim-öğretim hayatına “merhaba” dedi.

Kreş ve Gündüz Bakımevlerimizde eğitim-öğretim hayatına başlayan miniklerimiz ilk günün heyecan ve sevincini doyasıya yaşadı. Okula başlayan çocuklarımıza ve ailelerine keyifli, verimli ve başarılı bir dönem diliyorum." diyerek hem çocuklara hem de çocuklarını Sincan Belediyesi kreş ve gündüz bakımevlerine emanat eden velilere keyifli bir eğitim dönemi diledi.

Sincan Belediyesi kreş ve gündüz bakımevlerinde ilk gün heyecanı

Okulun ilk günü olması nedeniyle çocukların alışma süreci çalışmaları yapıldı. İlk gün ağırlıklı olarak oyun oynayan çocuklar eğlenceli bir gün geçirdiler. Uyum sorunu ve kaygı yaşayan çocuklarda oyunlarla okula alıştırılmış oldu.

Kaynak: Haberankara.com
SONRAKİ HABER