Sincan Belediyesi kreş ve gündüz bakım evleri için kura çekimi yaptı

Sincan ilçesinde yaşayan küçük yaş grubundaki kız ve erkekleri seviyelerine göre eğitimle tanıştıran kreşler için yeni dönem sürecine girildi. Ailelerin ilgisinin yüksek olduğu kreşlerde eğitim görecek minikler kura sonucu belli oldu.

Sincan Belediyesi kreş ve gündüz bakım evleri için kura çekimi yaptı

Son yıllarca kendisine verilen değer giderek artan Kreş ve Gündüz Bakım Evleri ile ilgili Sincan'da yeni dönem öncesi en önemli adımlardan birisi gerçekleştirildi. Sincan'da çocuğunu devlet kurumlarına bağlı kreşlere göndermek isteyen aileler belediye tarafından yapılan kayıt kura çekimi için duyurulan gün ve saatte hazır bulundu.

AİLELERİN BEKLEDİĞİ GÜN GELDİ

2024-2025 Eğitim Öğretim döneminde Sincan Belediyesine bağlı 5 kreş için Lale konferans salonunda kura çekimi yapıldı. Noter huzurunda yapılan çekimde bir çok aile çocukları ile beraber hazır bulundu.

Yapılan işlem sonucu söz konusu 5 eğitim yeri için asil ve yedek öğrenciler belirlendi. Asil kadronun içinde çıkan aileler ise kuradan dolayı mutluluk yaşadı. Sincan Belediye Başkanı Murat Ercan'da sosyal medya hesabı üzerinden kazanan aileleri kutladı.

Sincan Belediyesi kreş ve gündüz bakım evleri için kura çekimi yaptı

MURAT ERCAN'DAN HAYIRLI OLSUN TEMENNİSİ

Başkan Ercan "2024-2025 Eğitim Öğretim Yılı Kreş ve Gündüz Bakımevlerimizin kesin kayıt listesi Noter huzurunda gerçekleştirilen kura çekimi ile belirlendi. Kura çekim sonuçları çocuklarımız ve aileleri için hayırlı olsun" dedi.

Kura çekimi törenine katılmayan fakat başvuru yapan aileler sonuçları Sincan Belediyesinin resmi internet sitesinden kolaylıkla öğrenebilecekler. Sincan Belediyesi tarafından kreşlerin kayıt ve eğitime başlaması ile ilgili açıklamalar belirli dönemler aracılığı ile geliyor.

Kaynak: Haberankara.com
SONRAKİ HABER