Sincan Belediyesi kreş ve gündüz bakım evleri için kura çekimi yapacak

Yeni eğitim döneminin başlamasına doğru adım adım gidilirken eğitim yuvalarında hazırlıklar adım adım ilerliyor. Sincan ilçesinde de bu kapsamda minik bireyler için önemli bir duyuru geldi.

Sincan Belediyesi kreş ve gündüz bakım evleri için kura çekimi yapacak

Okul dönemi kadar okul öncesi eğitim dönemine de ilgi giderek artıyor. Aileler, evlatlarını hayatının ilk yıllarında iyi bir şekilde eğitmek adına uygun kreş ve gündüz bakım evlerini araştırıyor.

Sincan Belediyesi kreş ve gündüz bakım evleri için kura çekimi yapacak

BAŞKAN ERCAN'DAN KURA AÇIKLAMASI

Bu konuda Ankara'nın Sincan ilçesinde belediyeye bağlı kreş ve gündüz bakım evleri için bir paylaşım yapıldı. Sincan Belediye Başkanı Murat Ercan tarafından yapılan paylaşımda kreş ve gündüz bakımevleri için kura çekimi yapılacağı açıklandı.

Sincan Belediye Başkanı Ercan yaptığı paylaşımda "2024-2025 Eğitim Öğretim Yılı Kreş ve Gündüz Bakımevlerimizin kesin kayıt listesi Noter huzurunda gerçekleştirilecek kura çekimi ile belirlenecektir" dedi.

Sincan Belediyesi kreş ve gündüz bakım evleri için kura çekimi yapacak - Resim : 2

"ANNE VE BABALAR MÜSTERİH OLSUN"

2 Ağustos Cuma günü Lale Konferans Salonunda yapılacak kura çekimi ile ilgili heyecan olduklarını ifade eden Başkan Ercan "Anneler ve babalar müsterih olsun; okul öncesi eğitime yönelik yatırımlarımızın artarak devam edecek" diyerek hizmetlerini büyütmek için çabalayacaklarına vurgu yaptı.

Sincan Belediyesi kreş ve gündüz bakım evleri için kura çekimi yapacak - Resim : 3

Sincan ilçesindeki aileler açılan kreşlere ve gündüz bakım evlerine büyük ilgi gösteriyor. Sincan Belediyesi de Bebek Kütüphanesi ve Anne Çocuk Oyun Evi gibi hizmetlerle küçük yaş grubuna verdikleri değeri gözler önüne seriyor.

Kaynak: Haberankara.com
SONRAKİ HABER