Sincan Belediyesi kent mobilyaları üretimine devam ediyor

Halka açık alanlarda kullanılan Banklardan, otobüs duraklarına, çardaklardan, trafik ışıklarına kadar bir çok eşya kent mobilyası olarak nitelendiriliyor. Sincan Belediyesi de bu eşyaları kendisi üreterek vatandaşların kullanımına sunuyor.

Gün içinde insanların varlığına çok aşina olduğu için fark etmediği bir çok eşyaya genel olarak Kent mobilyası deniyor. Sosyal hayatta cadde ve sokaklarda önemli bir hizmet gören kent mobilyalar zaman içinde hasar ya da başka nedenlerden dolayı yenilenme ihtiyacı duruyor.

KENT MOBİLYALARI İÇİN ÖZ KAYNAKLA ÜRETİM SEÇENEĞİ

Sincan Belediyesi de bu konuda aktif olarak çalışmalarını sürdürüyor. Bu konu da Sincan Belediyesinin görevli birimi olan Park ve Bahçeler Müdürlüğü çalışmasına devam ediyor. Sincan Belediyesi de konu ile ilgili "Kent mobilyaları üretiyoruz. Sosyal yaşam alanlarındaki tüm kent mobilyaları, Park ve Bahçeler Müdürlüğümüzce üretilmeye devam ediyor" dedi.

Sincan Belediyesi yaptığı Kent Mobilyaları üretimi ile kendi ekonomisi ile ilçe eksiklerini giderme yoluna gidiyor. Çardak, tabela, duraklar, umumi lavabolar ve aydınlatma gibi direkler üretilerek Sincan'ın daha güzel bir görünüme kavuşması hedefleniyor.

ÜRETİM ÇALIŞMALARI DEVAM EDİYOR

Sincan Belediyesi Park ve Bahçeler Müdürlüğü ihtiyaca binaen kent mobilyası üretme faaliyetlerini sürdürüyor. Üretilen kent mobilyaları ekipler tarafından yerlerine yerleştiriliyor.

Kaynak: Haberankara.com