Sincan Belediyesi kadınlara Hanımlar Konakları ile keyifli vakit fırsatı sunuyor

Ankara'da kadınların kendini kişisel olarak geliştirmesi adına farklı çalışmalar yürütülmeye devam ediliyor. Başkentin merkez ilçelerinden Sincan'da da bu konuda hayata geçirilen Hanım Konakları binlerce kadının kendine yenilik kattığı bir hizmet noktası olarak biliniyor.

Sincan Belediyesi kadınlara Hanımlar Konakları ile keyifli vakit fırsatı sunuyor

Sincan kadınının kişisel olarak kendini daha çok geliştirmesi ve kendine yeni yetenekler kazandırması adına Sincan Belediyesi Hanım Konakları adlı binaları yapmaya başlamıştı. Günümüzde ilçenin bir çok noktasında bulunan Hanım Konakları bünyesinde bir çok kurs, atölye ve etkinliği barındırıyor.

HANIMLAR KONAKLARINA İLGİ SÜRÜYOR

Kadınların hangi yaşta olursa olsun bilgi birikimlerini artırabileceğini ve imkanlar verildiğinde nasıl eserler meydana getirebileceğini gösteren Sincan Belediyesi Hanımlar Konaklarında belirli dönemlerinde söyleşilerde düzenleniyor.

Sincan Belediyesi kadınlara Hanımlar Konakları ile keyifli vakit fırsatı sunuyor

Alanında uzman kişiler Sincan ilçesinde ikamet eden kadınlarla Hanımlar Konağında bir araya gelerek onlara aile, kadın ve hayata dair önemli konularda bilgiler veriyor. Sincan Belediyesi tarafından ücretsiz bir şekilde verilen bu hizmetten yararlanmak için Sincan Belediyesi çözüm merkezinden gerekli bilgiler alınabiliyor.

BELEDİYEDEN KADINLAR İÇİN ÇALIŞMA MESAJI

Sincan Belediye Başkanı Murat Ercan'da önceki dönemlerde hanımlar konağının Sincan kadınları için çok önemli bir fırsat olduğunu ifade etmişti. Başkan Ercan sözlerinin devamında ise ilçe kadınlarının mutluluğu ve gelişimi adına çalışmalarını sürdüreceklerine dair söylemlerde bulunmuştu.

Yeni dönemde de Hanımlar Konaklarının ilçede aktif olarak kullanılması bekleniyor. Sincan Belediyesi sosyal medya hesapları ve internet sitesinden bu yerlerde yapılan etkinlikler hakkında bilgilendirmeler yapıyor.

Kaynak: Haberankara.com
SONRAKİ HABER