Sincan Belediyesi ilçedeki sporcuları desteklemeye devam ediyor

Geleceğin sporcularını her yönden destekleyen Sincan Belediyesi, bu yöndeki çalışmalarını sürdürüyor. Sincan Belediyesi, Mevlana Kapalı Spor Salonu ve Kompleksi‘nde eğitimler vermeye devam ediyor.

Sincan Belediyesi ilçedeki sporcuları desteklemeye devam ediyor

Gençler için projelerine devam eden Sincan Belediyesi, yarının sporcularını yetiştirmek için hizmetlerine bir yenisi daha ekleyerek Mevlana Kapalı Spor Salonu ve Kompleksi‘ni faaliyete geçirdi. Açıldığı günden bu yana çocuklar ve gençlerin yoğun ilgi gösterdiği komplekste eğitimler de hız kesmeden devam ediyor.

Geleceğin sporcularını destekleyeceğini ifade eden Sincan Belediye Başkanı Murat Ercan’ın gençlere hediyesi olarak hizmete kazandırılan Mevlana Kapalı Spor Salonu ve Kompleksi, uluslararası standartlarda hizmet vermeye devam ediyor.

GELECEĞİN SPORCULARI SİNCAN BELEDİYESİ MEVLANA KAPALI SPOR SALONU VE KOMPLEKSİ'NDE YETİŞİYOR

Kapalı spor salonu, halı saha, tenis, basketbol ve voleybol sahalarıyla gençlerin ilgisini çeken Mevlana Spor Kompleksi yaz dönemini de verimli bir şekilde geçiriyor.

Sincan Belediyesi ilçedeki sporcuları desteklemeye devam ediyor

Basketbol, tenis ve badminton kurslarının bulunduğu Mevlana Kapalı Spor Salonu ve Kompleksi, yaş gruplarına göre belirlenen kurslarla hizmetlerine devam ediyor. hafta içi yapılırken, bireysel ve takım sporları kurslarında eğitim alan çocuklar hem yaz dönemini en verimli şekilde değerlendiriyor hem de profesyonellik yolunda önemli bir mesafe kat ediyor.

SONRAKİ HABER